Süper Maç Öncesi Süper Jest

Süper Maç Öncesi Süper Jest

Pazar günü Play-Off müsabakaları kapsamında oynanacak olan Gençlergücü-Karadeniz Güvenspor İnegöl derbisi öncesi ezeli rakiplerin temsilcileri Süper Kanal’ın organize ettiği dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Pazar günü Kurtuluşspor sahasında oynanacak olan Karadeniz Güvenspor Gençlergücü İnegöl derbisi öncesi, iki takımın teknik direktörleri ve genel kaptanları Süper Kanal’ın organizasyonu ile bir araya geldiler.

İnegöl’de Spora Ayrı Bir Heyecan Gelecek

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Fikret Bayram; ilk olarak yemeğe katılan her iki takım temsilcilerine de teşekkür etti. İnegöl futbolunun çok önemli noktaya ulaştığını kaydeden Bayram, “Aklımızdan geçen tek şey var. İnegöl futbolu açısından çok önemli bir noktaya gelindiği hissiyatındayım. Tekrar İnegöl adına bir takımımızın deplasmanlı da olsa bölgesel amatör ligde mücadele edecek olması İnegölspor’un yanına bir başka heyecan katacak olmasının heyecanını biz de yaşıyoruz. Puanlar çok dengeli puanlar, bu müsabakayı alacak olan takım oldukça rahatlayacak ve deplasmanlı amatör lige çıkmak için büyük bir avantaj elde edecek. Bu birlikteliği tekrarlamak adına bu yemeği tertip ettik” dedi.

Yemekte Dostluk Havası Esti

Gençlergücü Genel Kaptanı Tolga Kaya ise; Pazar günü güzel bir maç oynayacaklarını ifade ederek, “Belki de final maçı. Biz Play-Off müsabakalarında iki zorlu maçı kazandık. Her iki takım arasında bu yemekle birlikte bir dostluk havası esti. Pazar günü inşallah dostluk ve İnegöl sporu kazanır” diye konuştu.

İnegöl’e Yakışan Bir Maç Olacak

Karadeniz Güvenspor Genel Kaptanı Sadullah Kaldırım, böyle güzel bir maçtan önce verdiği yemekle bu birlikteliği süsleyen Süper Kanal’a teşekkür ederek, “Pazar günü oynanacak olan maç İnegölspor’a yakışan bir maç olacak. İnşallah kazanan takım da biz oluruz. Ama Gençlergücü’nü de aldığı puanlardan dolayı tebrik ediyorum. Keyifli bir maç olacak” ifadelerinde bulundu.

Kazanan Dostluk Olsun

Bordo-Mavililerin teknik patronu Köksal Demiral ise; Pazar günü bir İnegöl derbisi olduğunu hatırlatarak, “İki takımda hak ederek buraya geldiler. Hangi takım hak ediyorsa, kim kazanmak istiyorsa o kazansın, iyi olan kazansın. Centilmence oynanacak olan bir maç olsun. Neticede futbol bir spor. Pazar günü İnegöl’de profesyonel bir maçta yok. Biz İnegöl’deki tüm sporseverleri bu maça davet ediyoruz. Maçta taşkınlık olmasın, iki takım el ele çıksın. Maçtan sonra güzellikler konuşulsun. Çünkü İnegöl’de yaşıyoruz, yarın sokakta yine yüz yüze bakacağız. İki taraf için de önemli bir maç. Kim kazanırsa kazansın, diğer takımı tebrik ederek sahadan ayrılsın” açıklamalarında bulundu.

Hayırlısı Olsun

Son olarak konuşan Gençlergücü teknik direktörü Muhammet Şaffak; maç öncesi birlik ve beraberlik anlamında güzel bir yemek olduğunu kaydederek, “Zor bir maç, İnegöl derbisi. Play-Off’larda maçlar her geçen gün azalıyor. Bu maçla birlikte 3 maçımız kaldı. Şu anda bir avantajımızı var, ama Karadeniz Güvenspor tecrübeli bir kadro. Hayırlısı neyse o olsun” diye konuştu.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04