SÜPERLER DEVREYİ KAPATIYOR

SÜPERLER DEVREYİ KAPATIYOR

Bursa Süper Amatör Kümede sezonun ilk yarısı yarın oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Bursa Süper Amatör Lig’de ilk yarı sona eriyor. 5 temsilcimizin mücadele ettiği Süper Küme’de yarın oynanacak 11. Hafta maçlarıyla birlikte ilk devre sona ermiş olacak.

 

KARADENİZ GÜVEN DEVREYİ 3 PUANLA KAPATMAK İSTİYOR

Kapanış haftasının ilk müsabakasını A grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor oynayacak. 4’te 4 yaptıktan sonra hedefini büyüten Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet alarak puan kaybı yaşamıştı. Karadeniz Güvenspor, yarın saat 12.00’da Sanayi Sahasında Gürsu Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz zorlu rakibi karşısında galibiyet uzanan takım olarak devreye 3 puanla girmek istiyor.

FAVORİ KAFKAS

A grubundaki bir diğer temsilcimiz Kafkasspor ise 14.00’da sanayi sahasında Hamitlerspor’u konuk edecek. Galibiyeti seriye bağlayan Kafkas Kartalı, Hamitler karşısında da maçın favori takımı.

İNEGÖLSPOR İZNİK DEPLASMANINDA

A gurunda mücadele eden temsilcilerimizden İnegölspor ise zorlu İznik deplasmanında devreyi kapatacak. Bordo Beyazlılar yarın saat 14.00’da İznik sahasında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak.

KURTULUŞSPOR ZEYTİN’LE İLK RANDEVUSUNDA

B grubunda ise teknik direktör değişikliğine giden Kurtuluşspor yeni teknik direktörleri Ahmet Zeytin nezaretinde ilk maçına çıkacak. Lige iyi başlamasına karşın son haftalarda düşüşe engel olamayan Sarı Kırmızılılar’da hedef 3 puanı hanelerine yazdırıp devreye moralli girmek.

YENİCE’DE ZOR RANDEVU

B grubundaki diğer temsilcimiz Yenicespor ise sezonun en zor maçına hazırlanıyor. Yarın saat 14.00’da Yenice sahasında Mudanyaspor’u konuk edecek olan Yenice, galibiyete kilitlendi. Duaçınarı ile aynı puanda bulunan Yenicespor, ikinciliği garantilemek adına lider Mudanya’yı dize getirmenin planlarını yapıyor.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32