SÜPERLER DEVREYİ KÖTÜ KAPADI

SÜPERLER DEVREYİ KÖTÜ KAPADI

Süper Amatör Lig ilk yarısı dün oynanan karşılaşmalar ile sona ererken 5 temsilcimizin oynadığı müsabakalardan 3 puan çıkmadı.

Süper Amtör Lig’de ilk yarı heyecanı dün oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. İnegöl’den 5 takımın boy gösterdiği A ve B grubunda 3 puana hasret kalındı. Temsilcilerimiz maçlarda galip gelemedi ve sezon başından bu yana bir ilk yaşandı.

 

KAFKAS FREN YAPTI

Üst üste aldığı galibiyetlerin ardından Play-Off için umutlanan A grubu temsilcimiz Kafkasspor son haftayı şok bir mağlubiyet ile noktaladı. 4 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamlayan Kafkas Kartalları, seyircisinin desteğine rağmen sahasında konuk ettiği Hamitlerspor’a ilk dakikalarda yediği gol ile 1-0 mağlup olarak sezonun ilk yarısını 16 puanla tamamladı. Temsilcimizde attığı goller ile takımını taşıyan Mesut Genç bu maçta sakatlanarak 30. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

 

KARADENİZ 1-1 DÖKÜLÜYOR

Bir diğer A grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor ise geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti telafi etmek için sahaya çıktı. Sanayi sahasında Gürsu Belediyesi’ni konuk eden bordo-mavililer karşılıklı atılan goller ile maçtan 1-1 eşitlikle ayrılarak sezonun ilk yarısını 1 puanla kapatmış oldu.

 

İNEGÖLSPOR’DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Sezona fırtına gibi giren ve aldığı galibiyetler ile zirveyi zorlayan İnegölspor’da ise düşüş devam ediyor. Son haftalarda puan almakta zorlanan temsilcimiz kötü gidişe İznik deplasmanında da dur diyemedi. İznikspor karşısında sahadan 3-1 yenik ayrılan İnegölspor ilk yarının son maçında sahadan puansız ayrılan bir diğer ekibimiz oldu.

 

YENİCENİN GÜCÜ LİDERE YETMEDİ

B grubu ekiplerimizden Yenicespor ise bu hafta sahasında lider Mudanyaspor’u ağırladı. Üst üste aldığı galibiyetler ile 3. Sıraya kadar yükselen temsilcimiz güçlü Mudanya karşısında bir varlık gösteremedi ve sahadan 2-0 mağlup ayrılarak zirve yolunda ağır bir yara aldı. Yenicespor bu mağlubiyetin ardından ilk yarıda 2. kez sahadan yenik ayrıldı.

 

ZEYTİN’Lİ KURTULUŞ BERABERLİKLE YETİNDİ

Teknik direktör değişikliğinin ardından Ahmet Zeytin ile ilk maçına Ertuğrulgazi Meskenspor deplasmanında çıkan Kurtuluşspor 3 puan hasretine bu maçta da son veremedi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak sezonun ilk yarısını 1 puanla noktalamış oldu.



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50