www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"Süper lig hedefimiz devam edecek"

Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş, Süper Amatör hedeflerini ilerleyen sezonlarda gerçekleştireceklerini söyledi.

1. Amatör Küme Play-Off maçlarında son haftaya girildi. Haftasonu Play-Off Grubu'nun en önemli maçında temsilcimiz Alanyurtspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Ertuğrulgazi Meskenspor müsabakasında son dakikada yediği golle 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı ve Süper Amatör'e çıkma hayallerini başka bahara bıraktı.

 FUTBOLUN TÜM GÜZELLİKLERİNİ YANSITMAYA ÇALIŞTIK

Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Antrenör Yunus Memiş, Öncelikle sonuç ne olursa olsun oyuncularımı yürekten kutluyorum. Buraya kadar gelip son düdüğe kadar mücadele verdiler. Hiç bir rakibe karşı ezik oynamadık. Çok gol kaçardık. Son dakikalarda risk almamız gerekiyordu. Maalesef biz atamayınca rakip cezayı kesti. Futbolun adaleti yok maalesef. Futbolun tüm güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalıştık ancak Süper Amatör'e çıkmak nasip olmadı” dedi.

 ALANYURTSPOR'A AYRI BİR HAVA KATTIK

Göreve geldiği andan itibaren iyi bir takım kurmak için elinden geleni yaptığını belirten Yunus Memiş, Geçen yıl Alanyurt'ta özlemiş olduğu şampiyonluğu kazandırdık ve 1. Amatör Küme'ye çıktık. Bu sene yapılan transferlerle hedef Play-Off dedik. Bunu da başardık. Play-Off maçlarında sakatlıklar ve cezalılar olmasa belki bugün şampiyon olmuş, tarihinde ilk kez Süper Amatör'e çıkmış bir Alanyurtspor'u konuşuyor olacaktı. Play-Off maçlarını çok iyi oynadık ancak sonunu getiremedik. Yine de 15 ay gibi kısa sürede hep beraber Alanyurtspor'a ayrı bir hava kattık. Taraftar topladık, kenetlendik. Umarım aynı hava devam eder” şeklinde konuştu.

 GELECEK SEZON İÇİN HEDEF

Yakın zamanda kulüp olarak altyapı çalışmalarının yanında yeni sezon için hazırlıklar yapılması gerektiğini dile getiren Yunus Memiş, Şuanda sezonun yorgunluğu üzerimizde. Maddi ve manevi olarak çok yıprandık. Daha önce amatör kulüplerde bu işlerin çok zor olduğundan bahsetmiştim. Bütün bunları göz önüne alarak hem kendi adıma hem de gelecek sezon için Alanyurtspor adına yönetimimizle tekrar görüşüp bir karar vereceğiz” diye konuştu.

 DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Yunus Memiş son olarak Belediye Başkanı Alinur Aktaş`a, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu`ya, basın mensuplarına, dostlarına ve tüm İnegöl kamuoyuna kendilerine maddi ve manevi olarak desteklediklerini esirgemediklerinden dolayı teşekkür ederek İnegöl'ü ve Alanyurtspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade etti.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00