www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sürücülere davranış semineri

Sürücülere davranış semineri

İNULAŞ A.Ş. sürücülerine müşteri memnuniyetini arttıramaya yönelik eğitim semineri düzenledi.

Müşteri memnuniyetini artırmak, İnegöllülerin güvenli şekilde taşınmasını sağlamak amacıyla önemli adımlar atan İNULAŞ A.Ş., tarafından toplu taşıma araçların sürücülerine yönelik eğitimler verildi.

110 toplu taşıma aracın sürücülerine yönelik OTOKAR yetkilileri tarafından şoförlere sürüş teknikleri, davranış biçimleri ve araç özellikleri hakkında iki gün süren eğitim verildi.Sani Konukoğlu Konferans salonunda İNULAŞ A.Ş. Başkanı İbrahim Bayram´ın da katıldığı eğitimlerde, OTOKAR yetkililerince önemli bilgiler verildi.Vatandaş memnuniyetinin artırılması noktasında önemli bilgiler ve uyarılar yapılırken, araçların güvenli kullanımı konusunda da öğütler verildi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRMAK İSTİYORUZ

İki gün süren eğitimin sonun da konuşan İNULAŞ A.Ş. Başkanı İbrahim Bayram, İnegöllülerin ulaşımının kaliteli şekilde sağlanması için geçtiğimiz günlerde araç filosunu yenilediklerini hatırlatarak, ?Teknolojiye ayak uydururken vatandaşların memnuniyetini sağlamak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşların, araçlarla daha dikkatli ve güvenli şekilde şehir ulaşımının sağlanması için çalışıyoruz. Bunun yanında müşteri memnuniyetinin sağlanması için de araçlarımızın sürücülerinin daha dikkatli ve vatandaşlara daha iyi davranmaları için eğitimler düzenledik. Eğitimlerimiz oldukça verimli geçti. Şoförlerimiz bundan sonra daha dikkatli olmak için çabalayacaklardır. Ayrıca, vatandaşlarımızdan bir isteğimiz de var; sizlere karşı davranışlarında saygı sınırlarını aşan veya ulaşımda güvenlik sınırlarını aşan sürücüleri bizlere bildirmelisiniz. Kural dışına çıkan sürücülerimiz hakkında gerekli cezai işlemi uyguluyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71