www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SÜRÜCÜLERE TATLI SÜRPRİZ

SÜRÜCÜLERE TATLI SÜRPRİZ

İnegöl'ün çeşitli bölgelerindeki kavşaklarda uygulama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri gören sürücüler tatlı bir sürprizle karşılaştılar. Ekipler, sürücülere aşure ikramında bulundular.

İnegöl’ün çeşitli bölgelerindeki kavşaklarda uygulama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri, Muharrem Ayı nedeniyle sürücülere aşure ikramında bulundular.

 SEVGİ VE SAYGIYA GÖREV ANLAYIŞI

İlçe genelinde farklı bölgelerde toplam 3 bin kişilik aşure ikramında bulunduklarını ifade eden Kaplan, “Trafik ekiplerimizin ve diğer ekiplerimizin vatandaşımızın huzur ve güveni için 24 saat esasına göre yapmış oldukları trafik ve asayiş uygulaması. Bununla beraber bulunduğumuz ayın Muharrem ayı olması münasebetiyle vatandaşlarımızla daha içten daha samimi bir paylaşım ve işbirliği için böyle bir uygulamaya gittik. Hem trafik kontrollerimizi, rutin kontrollerimizi yapıyoruz. Onlara trafik kurallarına uyulması gereken konuları ve değişiklikleri hatırlatıyoruz. Bununla beraber hem sürücülerimize hem de yayalarımıza bir aşure ikramımız oluyor. Amacımız burada İnegöl’deki bütün vatandaşlarımıza karşılıklı sevgiye ve saygıya dayalı işbirliği içerisinde bir görev anlayışını aksettirmek, yansıtmak. Onlarında desteğini alarak bu görevimizi kesintisiz olarak 24 saat esasına yaymak üzere huzurlu ve güvenli bir İnegöl’de hep birlikte ağız tadıyla yaşamak için mücadele etmektir” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19