?Taahhütlerini yerine getiremediler?

?Taahhütlerini yerine getiremediler?

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, Başarıya gün geçtikçe bir adım daha yaklaşıyoruz. Mevcut yönetimde büyük bir tedirginlik var. Tedirginliklerinin en büyük nedeni ise taahhüt ettikleri hizmetleri yerine getirmeyişleridir.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, saha çalışmaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret etmeye devam ediyor.

Bu filmi daha önce gördük

Programına Nuri Doğrul Caddesi´nden başlayan Eroğlu, mobilya sanayisine kadar yürüyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve kahvehaneleri dolaşan Eroğlu vatandaşlara hayırlı, bereketli ve bol kazançlı günler dileyerek, mevcut problemler hakkında vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Eroğlu, ?Çalışmalarımızla birlikte görüyorum ki büyük bir ivme kazandık. Şahsıma ve özenle seçilmiş kadrolarımıza vatandaş nezdinde büyük bir teveccüh var. Başarıya gün geçtikçe bir adım daha yaklaşıyoruz. Mevcut yönetimde büyük bir tedirginlik var. Tedirginliklerinin en büyük nedeni ise taahhüt ettikleri hizmetleri yerine getirmeyişleridir. Aslında biz bu filmi daha önce de seyretmiştik. Son iki dönemdir seçim taahhütlerinde İnegöl´e raylı sistemi getireceğini söyleyenler bugün artık rayın döşeneceği yolları çukura, tramvayı ise nostaljiye bırakmışlardır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, her yerde seçime tek başına giren Saadet Partisi´ni terör örgütleriyle ittifak yaptığı iftirasıyla suçlayarak, beka sorunu var diye korkutarak oy istiyorlar.Açık ve net olarak söylüyoruz ki Saadet Partisi kimse ile ittifak yapmadan tek başına şahsımı aday göstermiştir. Bunun dışında hiçbir parti ile protokolümüz, karşılıklı menfaat anlaşmamız söz konusu bile değildir. Aksini iddia ederek bizlere iftira edenleri İnegöl halkımızın vicdanına havale ediyoruz? dedi.

?İnegöl halkı kötüyü bertaraf edecektir?

Mevcut yönetimin bir daha iş başına geçmesi durumunda İnegöl´ ün her alanda gerilemeye devam edeceğini ifade eden Eroğlu, ?Gördüğümüz kadarıyla İnegöllü vatandaşlar kararını çoktan verdi. İnsanlar 94 ruhuna ve Milli Görüş belediyeciliğine özlemlerini bizlerle paylaşıyor. İnegöllü 31 Mart´ta verdiği kararı sandığa yansıtacak ve Milli Görüş belediyeciliğinin hizmetlerinden mahrum kalmayacak. 1 Nisan sabahı yolsuzluğun, israfın ve rantın uğramayacağı belediyecilik anlayışı iş başında olacak? dedi.

Saadet Partisi´nin halkın inançları ve kültürü doğrultusunda yerel yönetim anlayışını benimsediğini vurgulayan EROĞLU, ?Aziz milletimiz her zaman hakka bağlıdır, hakkın tarafını tutar ve iyinin destekçisi olur. İnanıyoruz ki İnegöl halkı yerel seçimlerde kötüyü bertaraf edecektir ve hakkı üstün tutan Saadet Partisi kadrolarına yönetme fırsatı verecektir. Görev başına geldikten sonra İnegöl´ümüz problemlerine kalıcı çözümler üretmek için bize de gece gündüz çalışmak düşer inşallah? Dedi.

EROĞLU, ziyaretlerinden sonra yerel bir radyoda düzenlenen canlı yayın programına katıldı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50