Taban, emekçilerle buluştu

Taban, emekçilerle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Taban, açıklamasında ülkemizin güven ve istikrarlı bir şekilde büyümesinde işçilerin rolünün büyük olduğuna vurgu yaptı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Taban, yaptığı yazılı açıklamada İnegöl Belediyesi olarak işçilerin her daim yanında olduklarına vurgu yaptı.

Başkan Taban, mesajında şu ifadelere yer verdi: ?Tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve emekçilerin hak ettikleri yaşam standardına ulaşmaları hepimizin en temel arzusudur. İnegöl Belediyesi olarak; ülkemizin güven ve istikrarlı bir şekilde büyümesinde en önemli role sahip olan İşçilerimizin her daim yanındayız.?

?İŞÇİLERİMİZİN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALMALARI İÇİN

 ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

?Çalışanlarımızın problemlerinin çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, işçilerimizin emeklerinin tam karşılığını almaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle çalışma hayatında yer alan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü´nü kutluyor, tüm emekçi kardeşlerime en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.?

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07