www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Taban´dan koroya ziyaret

Taban´dan koroya ziyaret

İnegöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen koro, enstrüman ve sanatsal eğitimlerin kayıt başvuruları 03 Eylül Pazartesi günü itibariyle başladı. Kayıtlar 28 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

İnegöl Belediyesinin Koro, Enstrüman ve sanatsal eğitimlerinde yeni dönem başlıyor. Belediye Başkanı Alper Taban, kayıtları başlayan kurslarla ilgili bir açıklama yaparak yeni dönem kurs kayıtlarının 3 Eylül Pazartesi günü itibariyle başladığını ve 29 Eylül Cuma gününe kadar devam edeceğini belirti. Taban açıklamasında, kurs kayıtları için http://www.inegolkultursanat.org/KursBasvuru adresinden veya Kültür Sanat ve Gençlik Merkezine gelerek şahsen başvuru yapılabileceğini de ifade etti.

 

Her yıl düzenlenen ve yüzlerce vatandaşımızın faydalandığı sanatla iç içe olduğu sanatsal faaliyet ve eğitimleri İnegöl halkına ücretsiz olarak sunduklarını dile getiren Başkan Taban; ?Sanat eğitimlerimiz, birçok gencimizi konservatuarlara kazandırmış, kamuoyuna açık etkinliklerimizde tüm kursiyerlerimize kendilerini ifade edecekleri imkânlar sunulmuştur. Belediyemiz bu senede her yaştan halkımıza bu imkânı sunmaya devam edecektir? şeklinde konuştu.

 

KAYIT BAŞVURUSU YAPILACAK BRANŞLAR

Kurslar hakkında detaylı bilgi veren Taban şöyle konuştu: ?2018-2019 eğitim öğretim yılında açacağımız kurslarımızı sıralarsak; Korolarımız, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, Erkekler Tasavvuf Müziği Korosu ve Kadınlar Tasavvuf Müziği Korosu kurslarının yanında enstrüman kursları olarak Bağlama, Keman, Keman Çocuk, Gitar, Gitar Çocuk, Ney, Piyano, Piyano Çocuk, Ney, Zurna, Davul ve Ritim. Ve son olarak sanatsal eğitimlerimizin olmazsa olmazları Resim, Resim Çocuk, Halk Oyunları, Drama ve Tiyatro alanında kurslarımız olacak.?

 

Taban son olarak, ?İnegöl´ün kültür ve sanat durağı Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde her yıl düzenlenen ve yüzlerce vatandaşımızın faydalandığı sanatla iç içe olduğu koro ve enstrüman ve sanat eğitimlerinde kurslarına ilçe halkımızın başvurularını beklediğimizi ifade eder, sanatın hayatımızın değişmez bir parçası olması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunarım? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29