Taban´dan TOKİ Müjdesi

Taban´dan TOKİ Müjdesi

Yerel seçimler öncesinde TOKİ´nin yeni bir yaşam alanı oluşturma projesini açıklayan Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel´in de destekleri ile TOKİ yetkililerinin yakın zamanda İnegöl´e geleceğini ifade etti.

Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel´in çalışmaları ile İnegöl´de yeni TOKİ alanının oluşturulması için TOKİ yetkilileri yakın zamanda İnegöl´e gelecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Seçim öncesinde beyanlarımıza yazmış olduğumuz TOKİ projesinin hayata geçirileceğini ifade etmiştik. Seçim sonrasında da yine çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Yaptığımız Ankara ziyaretinde TOKİ başkanımızla planlamamızı kendilerine anlattık. İsteklerimizi anlattık. Bildiğiniz gibi İnegöl´de yaklaşık 338 dönümlük alan, Karalar mevkiinde, kampüsün üzerinde TOKİ´ye ait bir alan var. TOKİ´de yer kendilerine ait olduğu için burada bir plan yapabileceklerini o gün itibari ile ifade etmişlerdi. Arada geçen zaman içerisinde plan hazırlığı ile ilgili çalışmaları devam ettiriyorlar. Bu arada sayın Milletvekilimiz Vildan Yılmaz Gürel´in de ifade ettiği şekilde söylüyorum; inşallah çok kısa bir süre içerisinde şehrimize de ilgili yöneticilerimiz gelerek, inşallah sizleri de o zaman oraya davet edeceğiz, yerinde yani arazi üzerinde kendileri de incelemelerde bulunacaklar. Bu süreci inşallah günü saati geldiğinde yine duyurularını yapmış oluruz? dedi.


Başkan Taban sözlerini şu ifadelerle tamamladı: ?Biliyorsunuz TOKİ projesi iptal oldu, İnegöl´de TOKİ yapılmayacak gibi haberler de olmuştu. Ancak kesinlikle gerçeği yansıtmayan haberlerdi bunlar. Çünkü geçmişte, yani hazırlık süreçleri 2-3 yıl öncesinden başlatılan çalışmalardı; TOKİ´nin yapacağı projeler. Biz çalışmamızın arkasındayız. Sonunda kadar sürdüreceğiz ve şehrimizde de TOKİ´nin kendisine ait bir arazi olmasını, TOKİ yetkililerimiz kendileri de bir avantaj olduğunu ifade ettiler. İnşallah biz bu arazi üzerinde bir yaşam alanı projelendirip, sonrasında da TOKİ´den istifade etmek isteyen herkese duyurular yapılacak?

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10005,32%0,90
  • DOLAR

    32,39% -0,15
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,21% -0,13
  • Ç. ALTIN

    3959,73% -0,51