Tacirler Cezaevine Gönderildi

Tacirler Cezaevine Gönderildi

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince otomobillerinde uyuşturucu bulunması sonucu gözaltına alınan 3 şahıstan 2´si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İnegöl´de ihbar üzerine bir süre takip edilen bir özel otomobil, Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde üzerinde KOM ekipleri tarafından durduruldu. Araç içerisinde bulunan 3 şahıs aracı bırakarak kaçmaya çalıştı. Havaya ateş ederek şahısları durduran ekipler, kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

PARALARI KALDIRIMA ATTILAR

Şahıslar kaçarken, üzerlerinde bulunan paraları ise kaldırama attılar. Vatandaşlar tarafından toplanan paralar ekiplere teslim edilirken, otomobil içerisinde arama yapan ekipler, çok miktarda satışa hazır sentetik uyuşturucu madde ele geçirdi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Ekipler tarafından gözaltına alınan Ö.B., C.Ç. ve M.B. ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, otomobil ise detaylı arama yapılmak üzere çekici vasıtasıyla karakola çekildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan M.B. uyuşturucu kullanımından işlem yapılarak serbest bırakılırken, Ö.B. ve C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00