TACİZ VAKASINI TÜRKİYE´YE YAYIYOR

TACİZ VAKASINI TÜRKİYE´YE YAYIYOR

Hollanda´dan yaklaşık bir yıl önce Konya´da Mevlana´ya gitmek için yaya olarak çıkan Jessica Van Gerner, ilçemizde yaşadığı olayı başka yerlerde paylaşmaya devam ediyor.

 

Son olarak Afyon´un Bolvadin ilçesinde konaklayan Jessica, orada bulunan yerel medyaya açıklamalarda bulunarak, İnegöl´den 19 yaşındaki bir gencin kendisini taciz ettiğini ve bu nedenle kolunun kırıldığını ifade etti. 

1 YIL KENTTE KALACAK

Jessica´nın Söğüt,Han, Emirdağ,Özburun ve Bolvadin üzerinden Konya´ya, Mevlana´ya yürüyeceğini öğrenildi. İlçe sınırlarına girdikten sonra kendisine eşlik eden emekli Başçavuş Hüseyin Koyuncu, Garner´in elinde sopası ile teknolojiden uzak, asfalt kenarlarından tamamen doğal ortamlarda, harita ve pusula kullanarak yaya olarak yoluna devam ettiğini söyledi. Koyuncu,Garner´in akşamları ya bir camide ya da sırtında taşıdığı çadırda konakladığını kaydederek,Gerner´in yaklaşık 20 kilo ağırlığındaki çantasında ihtiyaç duyduğu pek çok malzemeyi barındırdığını ifade etti. Garner´in Konya´da Mevlana´yı ziyaret ettikten sonra bir yıl süreyle kente kalacağı öğrenildi. Öte yandan Garner´in ilçemizde yolunu kaybettiği ve kendisini gideceği yere götürmek için motosikletine alan 19 yaşındaki bir gencin tacizine uğradığı ve tacizcinin motosikletinden atlayınca kolunun kırıldığı öğrenildi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54