www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

TAEKWONDOCULAR MİNDERE ÇIKTI

TAEKWONDOCULAR MİNDERE ÇIKTI

Kafkasspor Taekwondo Takımı´nın minikler branşında antrenmanlar tüm hızıyla devam ediyor.

 

Minikler kategorisinde antrenmanlara devam eden taekwondocular, Kafkasspor tesislerinde, Taekwondo antrenman salonunda tatillerini de iyi bir şekilde değerlendirmiş oluyorlar.

 

AİLELERDEN TAM DESTEK

Ailelerinin desteklerini esirgemedikleri minik taekwondocular, antrenmana kısa bir mola verildiğinde ailelerinin yanına koşuyorlar. Antrenörlerin verdiği taktikleri büyük bir dikkatle uygulayan taekwondocularıaileler de büyük bir heyecan ve merakla takip ediyorlar.

 

İSTEKLİ VE YETENEKLİLER

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Antrenör Ersin Salgıç, ?Haftada üç gün antrenman yapıyoruz. Tatillerini güzel bir şekilde değerlendiriyorlar. Öğrencilerim de oldukça istekli ve yetenekliler. Taekwondo, büyük başarılara imza atmaları için küçük yaşlardan emek verilmesi gereken bir spor dalı. Onları daha ileri götürebilmek için disiplinli çalışmamız gerekiyor. Minik öğrencilerimiz için örnek teşkil eden ablaları ve ağabeyleri var?dedi.

 

ANTRENMANLAR YIL BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Taekwondo Antrenörü Mehmet Küçükdağise, ?Erken yaşta sporla ilgilenen miniklere en büyük destek verenler arasında ailelerimiz geliyor. Çocuklarıyla birlikte salona gelip onları izliyorlar. Tatillerini değerlendirip sağlıklı yarınlar için çocuklarına destek oluyorlar. Minik sporcuların aileleri, hem çocuklarının performansından hem de kurstan çok memnunlar. Antrenmanlarımız tüm yıl boyunca devam etmektedir. Velilerimizi özellikle salonumuza gelip bizleri izlemelerini istiyoruz?şeklinde konuştu.

 

DERSLERİ DE OLUMLU ETKİLENDİ

Taekwondo kursu velilerinden olan Serkan Arslan, ?Ben de önceden sporla ilgilendiğim için kızımın taekwondoyu seveceğini düşündüm. Kursa yazdırınca sevdiğini fark ettim ve kendi isteğiyle kursa devam etti. Spor sağlık demektir. Sağlıklı vücuda sahip olmasını istiyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak duruyor, tatilini ve boş zamanlarını iyi değerlendirmiş oluyor. Haftada üç gün antrenmanlara beraber geliyoruz. Onunla salona gelmekten çok memnunum. Büyük kızım 4 yıldır taekwondoya geliyor.Taekwondo yapmaya başlamasından bu yana derslerinde de daha başarılı bir grafik çizmeye başladı. Ayrıca bir İnegöllü olarak Kafkasspor´umuzun değerli yöneticilerine bizlere tahsis ettikleri salon ve imkânlar için teşekkür ediyorum. Salonumuzdan önemli sporcuların yetişeceğine inanıyorum? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29