TAEKWONDOCULAR MADALYAYA DOYMUYOR

TAEKWONDOCULAR MADALYAYA DOYMUYOR

Yıldızlar Atatürk Kupası ve Erdoğan Korkmaz Teşvik Şampiyonası'nda boy gösteren Kafkasspor Taekwondo takımı, şampiyonadan 15 madalya ile döndü.

 Yapılan Şampiyona; Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete ayrılışının 76. yılının anısına ve aynı zamanda geçmiş yıllarda Bursa Taekwondo camiasına uzun yıllar antrenör, hakem ve İl Temsilcisi olarak hizmet eden ‘Erdoğan Korkmaz’ hocayı onore etmek amacı ile düzenlendi. İki gün süren şampiyonada Bursa`dan 15 kulüp ve Kütahya ilinden de bir misafir takım boy gösterirken 225 erkek, 165 bayan olmak üzere toplam 390 sporcu ter döktü.

 BÜYÜK TAKDİR TOPLADILAR

Minikler ve Yıldızlar kategorisinde yapılan şampiyonada özellikle yeni sporcuları kategorisindeki minik ve yıldız sporcuların gerek mücadelesi, gerekse kazanmak adına gösterdikleri performans herkesin büyük beğenisini aldı. Sporcuların bu performansları sonunda ödülleri sporseverlerden aldıkları alkış, tebrik ve takdir oldu.

 15 MADALYA İLE DÖNÜLDÜ

Şampiyonada 20 sporcu ile boy gösteren Kafkasspor Taekwondo Kulübü, 6 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük madalyası alarak turnuvaya damgasını vurdu. Minik Erkeklerde 30 kilogramda Fevzi Karaçoban birinci, 27 kilogramda Kutay Akbaba ikinci, 30 kilogramda Muhammed E. Çolak ikinci, 40 kilogramda Batuhan Kılıç ikinci, 30 kilogramda Koray Akbaba üçüncü, 57 kilogramda Mehmet E. Öztürk üçüncü oldu. Yıldız Erkeklerde 65 kilogramda Teşvikte Enes giren birinci, 65 kilogramda Melih Bayraktar birinci, 65 kilogramda Yakup Korkmaz birinci, 33 kilogramda İbrahim Çuluk ikinci, 65 kilogramda Enes Kaya üçüncü, 46 kilogramda Yavuz S. Usluer üçüncü, 36 kilogramda Berkay Ateş üçüncü oldu. Yıldız Bayanlarda ise 29 kilogramda Melek Arslan birinci, 44 kilogramda Rabia Karaçoban birinci oldu.

 AMAÇ BAŞARILI VE GÜZEL AHLAKLI ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Ungan, “Turnuvada başarılı olan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kafkasspor olarak başarılı ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz. Sporcularımızın başarısını, ahlaklı ve başarılı çalışmanın ödülü olarak görüyoruz” dedi.

 HER ZAMAN GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Kulüp antrenörleri Ersin Salgıç ve Mehmet Küçükdağ ise yaptığı açıklamada “Sporcularımızın başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulunun desteğiyle sporcularımızın daha başarılı olacağına inanıyorum. Sporcularımız her zaman kendilerini şampiyon olan ablilerinin ve ablalarının yerinde düşünebilirler. Gayretle nasıl büyük şampiyonlukların elde edilebileceklerini görüyorlar. Neticede bu şampiyonluklar düzenlenen bütün organizasyonlar onları geleceğe hazırlıyor. Biz onlara her zaman gereken desteği vereceğiz. İnşallah yeni yıldızlar, şampiyonlar çıkaracağız” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07