TAEKWONDO`DA İNEGÖL FIRTINASI

TAEKWONDO`DA İNEGÖL FIRTINASI

23-25 Ekim tarihleri arasında KKTC Girne'de Avrasya Taekwondo merkezinde yapılan Dr. Fazıl Küçük Global Teakwondo Avrasya Şampiyonası sona erdi.

 Şampiyon Takımların Kupalarını KKTC Cumhurbaşkanı Dr Derviş Eroğlu, Meclis başkan yrd Ünal Üstel, Milletvekili Ersin verdiler

 Global Teakwondo Federasyonu Avrasya müsabakaları GTF Kokartlı hakemler, Ahad Farrahi, Adel Manafi, Öykü Ergin, Bülent Özcan, Ali Uslu, Ali Yapıcıoğlu, Mehmet Kızılaslan, Soner Arda, Ahmet Alan, Meltem Turan, Pembe Özdenya ve Serpil Ergin tarafından yönetildi. Global Teakwondo Federasyonu Avrasya müsabakasının ödüllerini KKTC Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Milletvekili Ersin Tatar, GTF Başkanı Linda Park, Grand Master Eyüp, Zafer Gökbilen ve kafile başkanları verdiler. Türkiye Global Teakwondo Milli Takımı, Avrasya müsabakalarında takım olarak üçüncülük kupasını aldı.

 MADALYALAR İNEGÖL’E

İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü sporcularından Emircan Açar kategorisinde Avrasya Şampiyonu olarak altın madalya, Muhammed Ali Başyiğit kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya, Hasan Eroğlu kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya aldı.

 BAŞARILAR BİZİ ONURLANDIRDI

Kulüp başkanı ve Antrenörü Dinçer Değirmenci, müsabakaların çok heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini ve Türk Milli Takımını Avrasya Şampiyonasına damga vurduğunu söyledi. Ayrıca sporcularının almış olduğu başarıdan dolayı kendisini onurlandırdığını ifade etti.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54