Tahsin Hasanoğlu´ndan Personeline İftar

Tahsin Hasanoğlu´ndan Personeline İftar

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, geleneksel iftarlarından birini daha gerçekleştirdi.

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu´nun her sene geleneksel olarak kendi bütçesiyle düzenlediği iftarlardan biri daha önceki akşam BySalih Pastanesi´nde gerçekleştirildi.

İftar yemeğine Kaymakam Ali Akça ve ailesi, Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Uğur Baş, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen, Diş Hastanesi çalışanları ile davetliler katıldı.

GELENEK SÜRECEK

Grup Nağme´nin sahne aldığı iftar programında yemeğin ardından konuşan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, ?Aile olarak her sene 11 ayın Sultan Ramazan ayında dostlar ve çevremizdeki sevdiklerimizle olmaktan çok mutlu oluyoruz. Bu sene de sizlerle bir arada iftar açmak istedik. Sizlerde katılarak büyük bir şeref verdiniz. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

BİR ARADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ise sağlık çalışmalarının yanı sıra bu tür etkinliklerin sağlık çalışanları adına moral ve motivasyon sağladığını ifade ederek, ?Başhekimimiz Tahsin Beyin bireysel olarak her sene düzenleyerek sağlık ekibini bir araya getirdiği iftarlardan birindeyiz. Güzel bir etkinlik. Ramazan ayında bir arada olmaktan bizlerde mutluluk duyduk. Bu geleneğin sürmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00