TAKSİCİLERİN BİTMEYEN ÇİLESİ

TAKSİCİLERİN BİTMEYEN ÇİLESİ

İnegöl İlçe Stadyumu mevkiinde bulunan Stadyum Taksi´de sorunlar bitmek bilmiyor. Taksiciler Kooperatifi tarafından yeni durak sözü almasına rağmen 1 aydır duraksız hizmet veren taksiciler, duraksızlıktan dolayı sabit hat telefonlarını kaldırım üzerinde t

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Stadyum Taksi çalışanlarından İbrahim Baş, ?Daha önce biz bu noktada hizmet veriyorduk. Burada yapılacak proje nedeni ile burası yıkıldı. Büyükşehir Belediyesi de Taksiciler Kooperatifi´ne durakla ilgili bazı yerler göstermiş. Biz şimdiye kadar Taksiciler Kooperatifi´nin görevini yapmasını bekledik. Bize bir durak yapılması konusunda sürekli sözler söylendi ama yaklaşık 1 aydır bu şekilde hizmet veriyoruz. Konu ile ilgili Taksiciler Kooperatifinin haber var. Ama sürekli bugün yarın uzayıp gidiyor. Kimse yardımcı olmuyor? dedi.

TELEFONLAR KALDIRIMDA DURUYOR

Durak olmadığı için yıkılan durağın sabit hatlarını halen daha muhafaza ettiklerini belirten İbrahim Baş, ?Durağımız yıkıldığı için sabit hat telefonlarını dışarıya aldık. Durak yapılmadığı için de telefonlar kaldırım üzerinde duruyor. Bazen telefonları söküp yanımıza almak zorunda kalıyoruz?şeklinde konuştu.

İLÇE BÜYÜKLERİNDEN YARDIM BEKLİYORUZ

Yardım taleplerini ileten İbrahim Baş, ?Konunun çözümü için ilçe büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Bir ay bekledik. Burada hava soğuk olunca da başımızı sokacağımız bir yer yok. Bu süre zarfında tam anlamı ile hizmet veremediğimiz için Burhaniye, Turgutalp ve Kemalpaşa Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızdan özür diliyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22