TAKVİYE ŞART

TAKVİYE ŞART

Bandırmaspor maçını değerlendiren İnegölspor Başkanı Eşref Güç, ‘Takıma takviye yapmazsak işimiz zor' diyerek transfer sinyalleri verdi.

 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz İnegölspor’un Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım Bandırma maçının ardından açıklamalarında bulundular.

 ‘TAKVİYE YAPMAZSAK İŞİMİZ ZOR’

Karşılaşma sonrası kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, “Bugün galibiyet için çıktık. Yenseydik lider olacaktık. Ama maalesef olmadı. Bugün biraz tutuktuk, çocuklar heyecanlıydı galiba. Tabi hayat devam ediyor. Önümüzde zorlu maçlar var. İkinci yarı Bandırma’yı Bandırma’da yenebiliriz. Bizim bu maçta eksiklerimizde ortaya çıktı. Forvet bölgesine takviyeye ihtiyacımız var. Defansta sağ beke ligin 2. yarısında transfer yapabiliriz. Takıma takviye yapmazsak işimiz zor. Lig uzun bir maraton ve kolay kolay bitecek bir iş değil. Ligin 2. yarısında yapacağımız takviyelerle birlikte daha iyi bir İnegölspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Futbolda mağlup olmak da var. Hem biz hem de futbolcu kardeşlerimiz üzüldü. Bandırmaspor’u tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Biz de onları orada yenmek istiyoruz. Bugün Göztepe kazandı ve puanlarımız eşitlendi. Ligde şampiyon olarak çıkmak kolay ancak Play-Off oynayarak çıkmak daha zor. Biz nerede hata yaptığımızı tespit edip çözmeye çalışacağız” dedi.

 DERS ÇIKARACAĞIZ

İstedikleri gibi oynayamadıklarını belirten Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise, “2. yarı biraz daha baskılı oynamak istedik. Orta sahayı elimize alarak oynamak istedik. Nispeten başarılı olduk ama daha başarılı pas yapabilmemiz gerekiyordu. Daha fazla rakibe etkili olmamız gerekiyordu. Maalesef onu beceremedik. Tabi bu oyunda çıkarmamız gereken dersler var. Önümüzde daha çok maç var. Biz de gidip onları orada yenebiliriz. 20 maç var. 20 maç sonunda önemli olan birinci olmak. Biz de onun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu maçtan çıkarmamız gereken dersleri çıkarmalıyız” şeklinde konuştu.

 KAFAMDAKİ OYUNU SAHAYA YANSITAMADIK

Rakibin çok etkili olduğunun söylenemeyeceğini belirten Yıldırım, “Tabi 1 gol buldular. 2. yarı baskı kurduk ama o baskıyı daha fazla rakip üzerinde kurmalıydık. Daha fazla etkili olmalıydık. Tabi her şeye rağmen pozisyon bulduk. O pozisyonlar gol olabilirdi ama doğrusunu istemek gerekirse benim kafamdaki oyunu sahaya yansıtamadık. Bandırmaspor şuanda grubumuzun en fazla puan toplayan takımı dolayısıyla en başarılı takımıdır. Ben öyle görüyorum” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07