www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Talihsiz işçi toprağa verildi

Talihsiz işçi toprağa verildi

OSB´de bulunan bir fabrikanın buğday silosuna düşerek hayatını kaybeden ve 12 saat sonra cansız bedenine ulaşılan 42 yaşındaki Nedim Hüseyinoğlu, dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren un fabrikasının buğday silosuna çıkan 42 yaşındaki Nedim Hüseyinoğlu, bölgede çalıştığı sırada silonun içine düştü. Olayı haber alan Kaymakam Ali Akça, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Araali ve bazı protokol üyeleri, bölgeye giderek Hüseyinoğlu´nun kurtarılması için başlatılan çalışmalardan bilgi aldılar. Sabah erken saatlerde gerçekleşen olayda silonun içine gömülen ve feci şekilde yaşamını kaybeden Hüseyinoğlu´nun cenazesine 12 saat sonra ulaşılabildi.

Olayla ilgili olarak İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı´ndan yapalan açıklamada; ?1 Temmuz 2018 tarihinde, İnegöl Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren un fabrikasında işçi olarak çalışan N.H´nun buğday silosunda ölümüne ilişkin olarak iki Cumhuriyet Savcımız görevlendirilmiş olup, soruşturma Başsavcılığımız tarafından yürütülmektedir.Olay yerinde ölen vatandaşımıza ulaşmak için tonlarca buğdayın boşaltılması noktasında AFAD ekipleri, itfaiye ve belediye yetkilileri uzun uğraşlar verdi. Başsavcılığımız tarafından tüm işlemlere yerinde nezaret edildi.Aynı gün akşam saatlerinde vatandaşımıza ulaşıldı. İlçe Devlet Hastanesinde yapılan muayeneden sonra kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa adli tıp kurumunu görevlendirdik.Olay yerinde gerekli incelemeler yapılıp, önemli görülen evrak, belge ve deliller toplandı.Alınan tanık ifadeleri ve ilk bulgular ışığında işletmede müdür, vardiya sorumlusu ve vardiya amiri olarak görev yapan 3 şüpheliyi aynı gün gözaltına aldık. Bu şahısların işlemleri halen devam ediyor.İleriki günlerde alınacak bilirkişi raporu, olay yerinde elde edilen bulgular üzerinde yapılacak nihai incelemeler, kesin ölüm sebebinin tespiti ve alınacak yeni ifadelere istinaden gerekli değerlendirmeyi yapacağız? ifadelerine yer verildi.

Talihsiz adamın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemelerin ardından ailesine teslim edildi. Nedim Hüseyinoğlu, dün öğle namazına müteakip Sarı Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığına defnedildi.



  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22