Tanrıkulu Ailelerinin Mutlu Günü

Tanrıkulu Ailelerinin Mutlu Günü

İlçe Müftü Vekili Hasan Tanrıkulu’nun kızı Nuray Tanrıkulu, önceki akşam düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

İnegöl İlçe Müftü Vekili Hasan Tanrıkulu’nun kızı Nuray Tanrıkulu ile İsmail Tanrıkulu’nun oğlu Selahattin Tanrıkulu, Cumartesi akşamı Ece düğün salonunda yapılan düğün töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikâhını Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen kıyarken; Nuray Tanrıkulu’nun şahitliğini Mudanya Müftüsü Ömer Faruk Kesimoğlu, Selahattin Tanrıkulu’nun şahitliğini ise İstanbul Köknal Köyü Kalkındırma Derneği Başkanı Abdulbekir Önel yaptı.

Düğün töreni, ilahiler ve dualarla başlarken, İl Müftüsü Mahmut Gündüz nikâh töreni öncesinde davetlilere evlilik hakkında bilgiler verdi. Evliliğin kutsal bir müessese olduğundan bahseden Gündüz, Tanrıkulu çiftine de mutluluklar diledi. Düğün töreni çiftin salona girmesi ve nikâhın kıyılmasıyla devam ederken, nikâh sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen evlilik cüzdanını Nuray Tanrıkulu’na teslim etti.

Sohbet şeklinde devam eden düğün törenine Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Şen ve Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkan Vekili Alper Taban ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17