TAPU İŞLERİNDE KOLAYLIK

TAPU İŞLERİNDE KOLAYLIK

İnegöl Belediyesi ile Tapu Müdürlüğü, vatandaşın satış işlemleri sırasında iki kurum arasında evrak taşımasına son verecek bir protokol imzaladı.

Teknolojinin getirdiği yenilikleri kuruma entegre ederek kurumlarla iş birliğini güçlendiren İnegöl Belediyesi, bu kapsamda Tapu Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Tapu işlemleri sırasında vatandaşların iki kurum arasında evrak taşımasına son veren protokol ile vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlanmış oldu.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye BaşkanI Alper Taban, “Bugün güzel bir haberi vermek üzere bir aradayız. Bildiğiniz gibi İnegöl Belediyesi de Tapu Müdürlüğü de çok yoğun çalışan kurumlar. Özellikle her iki kurumda da çok fazla hizmet almak için giden vatandaşlarımız var. Bizler İnegöl Belediyesi olarak tüm kurumlarla daha sade, yalın çalışan, vatandaşımızın oradan oraya koşmadan tek merkezden işini görebildiği bir sürece geçelim istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu noktada yayınlamış olduğu bir kararname olduğunu biliyorum. Biz de aslında hem belediyemizde adımlar atarak işlemleri sadeleştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00