www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TARAFTARA ?SABIR? ÇAĞRISI

TARAFTARA ?SABIR? ÇAĞRISI

İnegölspor´un ?Efsane Maraton´ taraftar grubu lideri Tevfik Taşkın, takımın geçirdiği bu zor dönemde taraftarlara sabırlı olma çağrısında bulunarak, ?Gerçek İnegölsporluların takımına sahip çıkacağından şüphemiz yok? dedi.

 

İnegölspor tribün lideri Tevfik Taşkın, İnegölspor taraftarlarını Pazar günü oynanacak olan Tuzlaspor maçına destek vermeye davet etti.

 

?ETİK DEĞİL?

İnegölspor´un büyük umutlarla başladığı 20015-16 sezonunun ilk 5 haftasında ummadığı sonuçlarla karşılaştığını belirten Tevfik Taşkın, ?Bu durumlar futbolun içinde her zaman var ve var olacaktır. Asıl bizleri şaşırtan ligin daha 2. haftasında bir oyuncumuzun kötü performansı veya şansızlığı karşısında sahip çıkmamız gerekirken yuhulama yapan İnegölspor taraftarlarını gördük. Ben kendi adıma tarihte 2. hafta yuhulanan ne bir hoca ne bir oyuncu görmedim. Zaten etik olamaz.Lig yeni başladı. Kötü başlamış olabiliriz, umduğumuz veya beklenen oyunu oynayamayabiliriz de... Bu şekil durumlarda ne yapılması gerekir?Sağlıklı düşünmek gerekir. Ben İnegölspor taraftarlarından sabırlı olmalarını istiyorum. Önümüzdeki Pazar günü evimizde karşılaşacağımız Tuzlaspor karşılaşmasında eminim ki 3 puanı alacağız. Sabırla beklemeliyiz, mağlup duruma düşebiliriz ancak bekleyeceğiz? dedi.

 

YORUMLARI HAYRETLE İZLİYORUZ

?Bu takım bizim İnegöl´ümüzün bir değeri? diyerek sözlerine devam eden Taşkın, ?Serhat hoca ile alakalı sosyal medyada okuduğum yorumları hayretle izliyorum. Bu teknik heyeti yönetim kurulumuz getirdi. Bundan dolayı saygı göstermemiz gerek, beklememiz gerek.Her şeyden önce Serhat hoca İnegöl´ümüzün yetiştirdiği bir değer. Bir İnegöllü olması, bizlerin daha saygılı ve sabırlı olmamızı gerektirmektedir? şeklinde konuştu.

 

?HANİ İNEGÖLSPORLUYDUK??

Taşkın, ?Bir mağlubiyette hoca gönderenlere sormak istiyorum; neden bazı gerçekleri kabul etmiyorsunuz? Hani İnegölsporluyuz ya, hep store açılsın, forma satılsın, kulübümüz para kazansın diyen kişilerle yıllarca karşılaştık. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bu sesi duydu ve internet üzerinden satış oluşturarak bizlerin sesine karşılık verdiler. Ben şuana kadar 2 aylık periyotta kaç forma satıldığını merak ettim, sizlerin de ettiğinizi umuyorum ve sayı 2 elde bulunan parmak sayısını geçmiyor ne yazık ki. Hani İnegölsporluyduk? Hani bu takımın sahipleriydik. Hani bu takım yeri geldiğinde herşeyimizdi. Onun için önce kendimizi düzeltmemiz, önce kulübe sahip çıkmamız gerek.Önce taraftar olmamız gerek olduğunu düşünüyorum. Ben İnegölspor taraftarını en iyi bilen kişilerdenim. İnegölspor taraftarı gerçekten futboldan anlayan bilirkişilerden oluşan taraftar kitlesidir.Bakın biz Efsane Maraton olarak büyük bir aileyiz. Biz ne sıkıntılarla bugünlere gelindiğini iyi biliriz. Bir Alibeyköy maçı yaşadık. Bu maçta tabiri caizse öldük öldük dirildik. Amatöre düşüyorduk. Bugünleri ne çabuk unuttuk. Aslında çok anlatılacak konular var ama bazen anlatamıyorsun, bazen susmak zorundasın.Bu kulübe sahip çıkıp istediğimiz yere ulaşmak için önce sabırlı ve saygılı olmalıyız. Bütün şehir bir olmamız gerek.Birlik beraberlik olduğu takdirde sezon sonu ipi göğüsleyen tarafın İnegölspor olacağını umut ediyorum.Şimdi birlik beraberlik zamanı.Tadımız tuzumuzun yerine geleceği maçın Tuzla maçı olduğunu ümit ederken hafta sonu gerçek İnegölsporluların takımına sahip çıkacağından en ufak şüphem yoktur? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19