www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Taraftardan Samsunspor Camiasına Teşekkür

Taraftardan Samsunspor Camiasına Teşekkür

Hafta sonu Samsun deplasmanına takımlarını desteklemeye giden İnegölspor taraftarları, Samsunspor camiası tarafından misafir edildi. Efsane Maraton Lideri Tevfik Taşkın, Samsunspor camiasının göstermiş olduğu misafirperverliğe ve centilmenliğe teşekkür et

İnegölspor hafta sonu  deplasmanda karşılaştığı Samsunspor´a 3-0 mağlup oldu. Ancak maçtan önce Samsunspor camiasının maça gelen İnegölspor taraftarına gösterdiği misafirperverlik büyük bir memnuniyete yol açtı.

Samsunspor camiasının yaptığı misafirperverliği basın açıklaması ile anlatan ve memnuniyetini ifade eden Efsane Maraton Lideri Tevfik Taşkın, ?Hafta sonu deplasmanda oynadığımız Samsunspor maçı öncesi İnegöl´den 100 kişilik bir kafile ile yola çıktık. Efsane maraton olarak her zaman dostluklar kurarak çizgimizden çıkmak istemediğimizi, her dost meclisinde vurgulamıştık. Samsunspor taraftarları ile İnegöl´deki ilk maçın ardından kendilerini alkışlamış ve yemek ikramlarımız olmuştu. Bu hafta Samsun deplasmanına gelen kardeşlerimiz birçok konuya şahitlik etti. Sabah erken saatlerde Samsun girişinde bizleri karşılayan tribün liderleri tüm taraftarımıza sabah kahvaltısı vererek sohbetler ettik. Sabah kahvaltısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar ile iki takım taraftarı bir arada kahvaltı yaptık. Biz esnasında bize çiçekler ile karşılayan dernek başkanı Ümit İren yine Söğütlübahçe grup lideri Mehmet Sarıözkan, kardeşlik artık mezara kadar söylemleri bizleri onura etmişlerdir. Maç sonu bütün taraftarlarımıza yolluk kumanya ile uğurlayan yönetim kurulu ve taraftarlar, bir kez daha Samsunspor camiasının büyüklüğünü göstermişlerdir. Hep söyledik söylemeye devam edeceğiz. Deplasmana gelen taraftarlarımız şahit oldu dedik. Anlatmakla bitmez diyeceğim şu ki; biz dostluk zincirine bir halka daha ekledik. Efsane Maraton olarak eklemeye de devam edeceğimizden kimsenin şüphesi bile olmasın. Ben son olarak başta taraftarlar dernek başkanı Ümit İren ve Mehmet Sarıözkan kardeşime sonsuz teşekkürler etmek istiyorum. Orada bizleri karşılayan İnegöl Samsunlular dernek başkanımız Şaban Bey´e de ayrı teşekkür etmek istiyorum. Demek ki isteyince oluyormuş. Birlik beraberliğimize ihtiyaç duyulduğu bu süreçte biz kardeş kazanmaya devam edeceğiz .?dedi.



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02