TARAFTARLAR ATATÜRK STADINA ÇIKARTMA YAPACAK

TARAFTARLAR ATATÜRK STADINA ÇIKARTMA YAPACAK

Stattaki çalışmaların yetişmemesi nedeni ile sezonun ilk maçını Tokatspor ile Bursa Atatürk stadyumunda oynayacak olan İnegölspor’u ilk maçında yalnız bırakmak istemeyen Bordo-Beyazlı taraftarlar, İnegöllü işadamlarının da desteği ile 25 otobüsle Bu

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan İnegölspor, sezonun ilk maçında Pazar günü Tokatspor’u konuk edecek. Ancak stattaki yenileme çalışmalarının yetişmemesi nedeni ile Tokatspor maçını Bursa Atatürk stadyumunda oynamak zorunda kalan temsilcimize, taraftar da tam destek vermek istiyor.

Bursa’daki maç için bir süre önce başlatılan otobüs kampanyası kapsamında 15 otobüse ulaşıldığı bildirilirken, Bordo-Beyaz İnegölspor taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklamaya göre hedef ise 25 otobüs. 2. Ligde ilk müsabakasına çıkacak olan temsilcimizi yalnız bırakmamak isteyen taraftar, İnegöllü işadamlarından da destek bekliyor. Bordo-Beyaz İnegölspor Taraftarlar Derneği adına ortak bir açıklama yapan tribün liderleri Tevfik Taşkın ve Rıdvan Beriş, şu ana kadar 15 otobüse ulaştıklarını söylediler.

TARAFTAR OLARAK MAÇI TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ

Yazılı olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bordo Beyaz İnegölspor Taraftarlar Derneği olarak, sezonun ilk karşılaşmasında maçını Bursa’da oynamak zorunda kalan takımımızı yalnız bırakmamak adına başlattığımız otobüs kampanyasında şu ana kadar, şehrimize ve İnegölspor’a desteklerini esirgemeyen işadamlarımız sayesinde 15 otobüs bulduk. Ancak hedefimiz, yarım saat uzaklıktaki Bursa’da taraftar olarak üzerimize düşeni yapmak ve 25 otobüsle Atatürk stadına çıkartma yapmak. Bu kapsamda şu ana kadar; MHP ilçe teşkilatı, CHP ilçe teşkilatı, Kurşunlu Belediyesi, Yücel Demir, Ahmet Güç, Alaattin Kırcalı, Kafkasspor Başkanı Recep Yavuz, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Kafkasspor eski başkanı Nedim Sevim ağabeylerimiz otobüs kampanyamıza destek verdi ve 15 otobüse ulaştık. İnşallah hedefimiz olan 25 otobüsü Pazar gününe kadar ayarlayıp İnegölspor’un ilk maçında ilk galibiyetini Bursa Atatürk stadyumunda taraftar olarak da taçlandırmak istiyoruz.”



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24