TARAFTARLARDAN TAM DESTEK

TARAFTARLARDAN TAM DESTEK

İnegölspor amigolarından Tevfik Taşkın, alınan kötü sonuçların kendilerini etkilemediğini ve umutlarını kaybetmediklerini belirterek tüm ilçe halkını haftasonu oynanacak olan müsabakada İnegölspor'a destek vermeye davet etti.

İnegölspor amigolarından Tevfik Taşkın, haftasonu oynanacak olan İnegölspor-Kocaeli Birlikspor müsabakası ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

 

VATANI KORUMAK ŞEHRİNİ SAVUNMAYLA BAŞLAR

Ligin 26. haftasında İnegölspor’un kendi evinde Kocaeli Birlikspor`u ağırlayacağını hatırlatarak konuşmasına başlayan amigo Tevfik Taşkın, “Yarınki maçta her zaman olduğu gibi yine yerimizde olacağız. Alınan kötü sonuçlar, beraberlikler bizi etkilemedi. Biz umudumuzu kaybetmedik. Bu bir gerçek ki sonunu düşünen kahraman olamaz. Sezon başlangıcından bugüne desteğimizin hiçbir şekilde azalmadığı gibi yarın da her zamankinden daha çok güçlü olacağız. Gün birlik günüdür. Biz ne kadar bir ve güçlü olursak İnegölspor’umuzun sahadaki performansını olumlu şekilde etkileyecektir. İnegölspor’umuzun Kocaeli Birlikspor ile oynayacağı maç yarın saat 13.30’da başlayacak. Tüm Bordo Beyaz sevdalılarını ve tüm İnegöl ilçe halkını yarınki maça bekliyoruz. Şunu unutmayın ki vatanı korumak şehrini savunmayla başlar” dedi.

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22