www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?TARİH YAZMAK İSTİYORUZ?

?TARİH YAZMAK İSTİYORUZ?

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Etimesgut galibiyeti ile kupadaki iddialarını sürdürdüklerini belirterek, ?Kayseri maçında tarih yazmak istiyoruz. İnşallah istediğimizi yapar ve üst tura çıkarız? dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Ziraat Türkiye Kupası´nda önceki gün Ankara´da karşılaştıkları ve 1-0 mağlup ettikleri Etimesgut müsabakası sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GERÇEĞİ GÖRMEMİZ LAZIM

Gruptaki ilk 2 iddiası doğrultusunda galip gelmenin çok önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Taşkın Güngör; ?Oyunda zaman zaman zor anlar yaşadığımız dönemler de oldu. Saha şartları, hava şartları önemli ama bu şartlar rakip için de aynı. Alt ligdeki takımlar üst ligdeki takımlara karşı daha motive oynuyor. Bunu kupada daha iyi görüyoruz. Gerçeği görmemiz lazım. İlk yarıda net fırsatlar yakaladılar ama sonunda 3 puanla döndük. Kayseri maçına kadar iddiamızı taşıdık. Kayseri maçında tarih yazmak istiyoruz. İnşallah istediğimizi yapar üst tura çıkarız? dedi. 

ASLOLAN LİG

?Bizim için aslolan ligdeki durum? diyerek konuşmasını sürdüren Güngör, ?Ligde ne yapacağımızı göreceğiz. 10 günde 4.maçımız. Dar kadromuz var. Rotasyon yapamıyoruz. Manisa maçı var, çok önemli. Raif ve Erdi´nin olmaması sıkıntı. Fiziksel ve mental olarak yorgun çıkacağız. 1 aylık süreçteki kupadan kaynaklı dönemden çıkınca daha da rahatlayacağız. Kupada üst tura çıkmak istiyoruz. Bunun yanında ligde de üstelere doğru tırmanmak istiyoruz. İnegöl´ün bu sıkıntıyı yaşamaması gerekiyor. Bu sıkıntılar içerisinde mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz? şeklinde konuştu.

BURASI YOLGEÇEN HANI DEĞİL

Bülent´in çıkarken formasını atması olayıyla ilgili olarak konuşan Güngör, ?Bu kulübün bir işleyişi vardır. 2.Lig de olsa hatta 3, amatörde bile olsak kulüpleri yolgeçen hanı olarak görmemek lazım. Herkes yerini bilmeli. Buradan ekmek yiyoruz. Büyük bir camianın temsilcisiyiz. Oyundan aldığım için bana da tepkisi olabilir. Forma atma gibi tepkiler hoş değil. Devre arasında kalmasını istedik. Şans da verdik ama beklediğimizi bulamayınca oyun içinde değişiklik de yapacağız, müdahale de yapacağız. Bu ona yanlış gelebilir. Gelir özür diler, affederiz ama bunu kulübün değerlerine zarar verecek şekliyle yapamazsınız?dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29