TARİHİ ÇINAR GEÇİT VERMİYOR

TARİHİ ÇINAR GEÇİT VERMİYOR

Kasımefendi Caddesi üzerinde yolun sağ tarafında bulunan tarihi çınar ağaçları, yüksek araçların geçişine izin vermiyor. Ağaçların engeline bir de çift sıra parklar eklenince, hemen her gün bir araç fark etmeyerek ağaçlara çarpıyor.

Cuma Mahallesi Kasımefendi Caddesi üzerinde yolun gidişe göre sağ tarafında yol boyunca dizili bulunan tarihi çınar ağaçları, yüksek araçların sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Mahalle sakinleri burada bir önlem alınmasını isterken, hemen her gün bir kamyon fark etmeyerek ağaçlara çarpıyor. Tarihi çınarların zarar gördüğünü belirten Kasımefendi Caddesi esnafı, özellikle çift sıra parklanmalar nedeni ile kazaların meydana geldiğini söyledi.

AĞAÇLA ARAÇ ARASINA SIKIŞAN KAMYON 15 DAKİKADA ÇIKARILABİLDİ

Cadde esnafı, görüntü olarak memnun oldukları çınar ağaçlarında artık bir önlem alınması gerektiğini belirtirken, her akşam bir kamyonun ağaçlara takılı kaldığını söylüyorlar. Son olarak önceki akşam İnegöl Belediyesine ait bir çöp kamyonu, Kasımefendi Caddesi üzerinde seyrettiği sırada çift sıra parklanma nedeni ile tarihi çınara çarpmak üzereyken son anda fark edip durabildi. Ancak ağaç ve yanındaki aracın arasına sıkışan kamyon, yaklaşık 15 dakika buradan çıkarılamadı. Uzun kuyrukların oluştuğu caddede esnaf kadar caddeyi kullanan vatandaşlar da bu duruma tepki gösterirken, emniyetin çift sıra parklanmalar konusunda, belediyenin de ağaçlarıa görülebilecek şekilde flaşörler yerleştirilmesi konusunda istekte bulundular.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07