www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tartışmaya Son Veren Karar

Tartışmaya Son Veren Karar

Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, Mobiliyum AVM'ye kilise ya da havra yapmadıklarını, sadece 2 adet dua odası açtıklarını belirterek, kamuoyunda yaşanan yanlış anlaşılmanın ardından bu 2 odayı kapatma kararı aldıklarını ifade etti.

Mobiliyum AVM içerisinde açıldığı belirtilen kilisenin yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirten Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, dün bir açıklama gerçekleştirerek yabancılar için açılan dua odalarını kapatma kararı aldıklarını belirtti.

 KİLİSE YA DA HAVRA YAPMADIK

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük mobilya AVM'sinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen; Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu Mobilya AVM'de çok sayıda yabancı müşterimiz ve misafirimiz olacağından; onlar için dua odası yaptık. Bunların ibadetlerini yerine getirebilmeleri adına iki küçük dua odası ayırdık. Biz Mobiliyum AVM'de bir kilise ya da havra yapmadık. Bunları tefriş etmedik. Burada herhangi bir din görevlisi görevlendirmedik” dedi.

 DUA ODALARINI KALDIRDIK

Yanlış anlaşılmalar yaşandığını belirten Şen, Buna rağmen yanlış anlaşılmadan kaynaklanan kamuoyundaki bu hassasiyeti giderme adına, kararımızı gözden geçirdik ve bu iki dua odasını gündemimizden kaldırdık. Artık Mobiliyum AVM'de bu iki oda olmayacak. Konu ile ilgilenen hassasiyet gösteren tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36