www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TAŞERON İŞÇİLİĞİ KALDIRACAĞIZ

TAŞERON İŞÇİLİĞİ KALDIRACAĞIZ

Kestel Engelliler Derneğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Adayı Semih Özsaraç, sadece engelli vatandaşların ve ailelerin oylarının bile seçimleri kazanmalarına yeteceğini belirtirken, “Engelli veya engelsiz tüm taşeron işçi

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa 7. sıra Milletvekili adayı Semih Özsaraç, seçim çalışmalarını komşu ilçelerde yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor. Özsaraç, Pazar günü ziyaret ettiği Kestel Engelliler Derneği’nde mecliste engellilerin sesi olacağını ifade ederek destek istedi. CHP Kestel ilçe Başkanı Yıldıray Atlı ve yöneticilerinin de katıldığı ziyarette dernek başkanı Ünal Kırdudu, kendilerini en iyi anlayacak kişinin adaylığından çok memnun olduklarını ve bu seçimde tüm Bursa’daki tek engelli adayın seçilmesi için çalışacaklarını söyledi. Bunun nedeninin ise çözülmeyen birçok engelin ancak içlerinden bir kişinin uğraşmasıyla kaldırılabileceğini belirtti.

CHP adayı Avukat Semih Özsaraç çok yoğun bir nüfus olan engelli kişilerin ve ailelerinin sorunlarını tüm ilçelere giderek yerinde aldığını, adaylığının nüfusun yüzde 10’unu kapsayan engelli kesimi tarafından çok büyük bir coşkuyla karşılandığını söyledi.

Taşeron İşçilik Kalkacak

Sadece engelli oylarının bile seçimi kazanmasına yeteceğini belirten Semih Özsaraç, “Tüm fiziksel alanları engellilere uygun olarak düzenleyeceğiz ve yerel yönetimlerin sorumluluğu altında engellerin kaldırılmasını sağlayarak Engelliler ile ilgili konularda engelli örgütlerinin karar alma süreçlerine etkin katılımı için yasal önlemler alacağız” dedi.

Kamu ve özel sektörün çalıştırmak zorunda olduğu engelliler için ayrılan kotaları dolduracaklarını da söyleyen Özsaraç, engelli veya engelsiz tüm taşeron işçiliği kaldırarak kadroya alacaklarının sözünü verdi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19