www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Taşkesen ?Ders Alacağız?

Taşkesen ?Ders Alacağız?

Yenişehir Belediyespor maçından şok bir yenilgi ile ayrılan Doğugücü´nde moraller bozuldu. Teknik direktör Sait Taşkesen, mağlubiyetten ders alacaklarını söyledi.

Oyuna çok iyi başladık. Bunun karşılığında erkende golü bulup avantaj yakaladık. Golle beraber oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Çok net olan pozisyonları biraz bencillik biraz acemilikle harcayınca devrenin son dakikasında frikik pozisyonun devamında yediğimiz golle farklı önde olmamız gereken ilk yarıda beraberlikle soyunma odasına gittik. Karşımızda belki de kendisi açısından sezonun en kritik maçına çıkan Yenişehir Spor, kadro olarak çok takımın üzerinde bir takım. Böyle rakipler hiç bir zaman yabana atılmaz.

HAKEM SONUCA ETKİLEDİ

İkinci yarı yediğimiz golün etkisinden ve hakemin baştan sona takdir haklarını rakipten kullanması her pozisyonu bir şekilde kesmesi sonucu kendi oyun mantalitemizin dışına çıktık. Buda beraberliğe oyun kurmuş rakibin işine geldi. Karambolde buldukları golle öne geçtiler. Oyuncularım her şeye rağmen son dakkikaya kadar maçı bırakmadılar ve sürekli golü aradılar bundan dolayı memnunum. Hakem baştan sona art niyetliydi bunun sebebini maç içinde emin olun bulamadım..sekiz maçtır hiç bir sıkıntı yok tribün gayet güzel her maç daha iyiye gidiyorlar..küfür bitti sayılır..

LÜTFEN ÖN YARGIYLA MAÇ YÖNETMEYİN..

Maçta bize göre tartışılabilir iki penaltı atılmış ve verilmemiş iki gol ve son dakika da karşı karşıya pozisyonda maç bitiriliyor. Hiç hakem konuşmadığımız maçlarımız var. Çok kaliteli maç yöneten hakem kardeşlerimiz var, lafımız herkese değil. Hakem arkadaşlarımız formsuz olabilirsiniz, hata yapabilirsiniz, hepimiz hata yapıyoruz.

LÜTFEN ÖN YARGILI GELMEYİN

Biz gerekli dersimizi alı caz, önce kendimizde arıcaz hatayı, ama lütfen adaletli ve eşit davranın. İnanın ayrıcalık isteyen yok. Önümüzde çok önemli M.Kemalpaşa Spor maçı var ona çok iyi hazırlanıp konumumuzu korumak ve yolumuza devam etmek istiyoruz.

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00