TATBİKAT MESCİDİ AÇILDI

TATBİKAT MESCİDİ AÇILDI

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde açılan Tatbikat Mescidi´nde cuma namazlarının yanısıra, Kur´an, hadis, tefsir, hitabet gibi uygulamalı dersler de işlenecek.

 

Dün İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi içerisinde gerçekleştirilen Tatbikat Mescidi açılışına Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Kazım Güzel ve çok sayıda müdür, eğitimci ve öğrenci katılım gösterdi.

 

MESLEK DERSLERİ İŞLENECEK

Düzenlenen törende bir konuşma yapan İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Alpir, ?İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak çok ciddi ihtiyacını hissetmiş olduğumuz tatbikat mescidimizin açılışını yapacağız. Şubat tatilinin başlamasıyla beraber okulumuzun tatbikat mescidinin açılışı için çalışmalara başladık. Allah´ın izniyle İnegöl İmam Hatip Lisesi mezunu olan hayırsever ağabeylerimizin destekleriyle kısa zamanda tamamladık. Her ağabeyimiz mescidimizin bir ihtiyacını karşıladı, kendilerine teşekkür ediyorum. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Mescidimizi hem Cuma namazı için hem de okul amaçlı kullanacağız. Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz; Kur´an, hadis, tefsir, hitabet, uygulama gibi derslerini mescidimizde yapabilecekler. Projeksiyon görüntümüzü internet bağlantımızla yapıyoruz. Allah´ın izniyle mescidimiz 7/24 öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetinde olacak. İnşallah okulumuza farklı bir ivme kazandırır? ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından yapılan dualar ile açılış kurdelesi kesildi. Akabinde ise hayırseverlerin desteği ile oluşturulan Tatbikat Mescidi gezilerek incelendi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07