www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TATİL YAPIYORLAR DEMEK BİR ELEŞTİRİ DEĞİLDİR

TATİL YAPIYORLAR DEMEK BİR ELEŞTİRİ DEĞİLDİR

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çöplerin toplanmadığına yönelik yapılan eleştirilere cevap vererek; "Eleştiriye karşı değilim ama bu eleştiri değil." Dedi

Belediye Başkanı Alper Taban, çöplerin toplanmadığına yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi. Taban konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, ?Emek harcayıp görmezden gelinen çalışanlarımız. Onların da çok üzgün olduklarını biliyorum. 24 Saat telefonum açık. Konu ile ilgili keşke arkadaşlarım bizlerden bilgi alsalar daha sağlıklı sonuçlar olurdu. Ben eleştiriye karşı değilim, eleştirilmem gereken bir konu varsa ve eleştirilirsem bundan mutluluk duyarım. Ama ortada bir çalışma varken, personelimiz bayramda dahi işlerini sürdürürken, tatil yapıyorlar demek bir eleştiri değildir? dedi.

Konu ile ilgili gazetecilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Temizlik işleri de dahil olmak üzere, çözüm merkezi, zabıta ekiplerimiz, fen işlerimiz de çalışmalarını aksaksız olarak bayramda da yerine getiriyor. Bu konuda halkımız müsterih olsun. Çöp toplama günlerimiz belli. Bu günlerde ekiplerimiz bayram dahi olsa belirtilen günlerde çöpleri topladı ve toplamaya da devam edecek. Çıkan haberler bizleri üzdü. Ama en önemlisi ise emek harcayıp görmezden gelinen çalışanlarımız. Onların da çok üzgün olduklarını biliyorum. 24 Saat telefonum açık. Konu ile ilgili keşke arkadaşlarım bizlerden bilgi alsalar daha sağlıklı sonuçlar olurdu. Ben eleştiriye karşı değilim, eleştirilmem gereken bir konu varsa ve eleştirilirsem bundan mutluluk duyarım. Ama ortada bir çalışma varken, personelimiz bayramda dahi işlerini sürdürürken, tatil yapıyorlar demek bir eleştiri değildir. Çöp toplama günleri belli dediğim gibi. Bu günlerde özellikle vatandaşlarımızın çöp atmasını rica ediyorum. Çöp toplama günleri dışında atılan çöpler, çözüm merkezimize gelen şikayetler üzerine yine toplanıyor. Bu konuda temiz bir şehir görmek istiyorsak, önce kirletmemeyi öğrenmeliyiz. Bu konuda özellikle vatandaşlarımızdan hassasiyet bekliyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19