www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tatlının ve dondurmanın yeni adresi

Tatlının ve dondurmanın yeni adresi

İnegöl gıda sektörüne yeni bir isim daha eklendi. Hüseyin Kutlu'nun sahibi olduğu Kutlu Tatlı Dondurma, İnegöl protokolünün katılımıyla hizmete açıldı.

Hüseyin Kutlu'nun sahibi olduğu Kutlu Tatlı Dondurma Uzun Sokak'ta hizmet vermeye başladı. Dün gerçekleştirilen açılış törenine; Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İTSO Başkanı Metin Anıl, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Yüksel Yeni, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve Meclis Üyesi İsmail Karaman, SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve Saadet Partisi Bursa Milletvekili adayları İsmail Özdemir ile Özgür Öztürk, İlçe Müftüsü Bayram Canbey ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GELİŞİYOR VE BÜYÜYORUZ

Açılış esnasında bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Turizmde, sanayide her alanda gelişiyor ve büyüyoruz. Tabi bizler de bu büyüme ve gelişme esnasında işletmelerimizi konumlandırmaya çalışıyoruz. Günün gereklerine uygun işyerlerimizi revize ediyoruz. Velhâsıl günün gerekliliği neyi gerektiriyorsa bunları yerine getirerek en güzel işletmeciliği yapmaya çalışıyoruz. Şimdi burada hoş bir işletmemizin açılısını gerçekleştireceğiz. Buraya katılıp işyeri sahibine destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın ardından Müftü Bayram Canbey'in duası ve kurdele kesimi ile Kutlu Tatlı Dondurma açıldı. Açılışta katılımcılara tatlı ve dondurma ikram edildi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36