www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tecrübelerini paylaştılar

Tecrübelerini paylaştılar

Türkiye İş Bankası İştiraki Bayındır İçerenköy Hastanesi´nin düzenlediği ?Yaşlı Dostu Hastane Çalıştayı´na katılan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen ve beraberindeki heyet tecrübelerini paylaştı.

Yaşlılığın özel koşullarına uygun hizmet verebilmek için ?Yaşlı Dostu Hastane´ konsepti gün geçtikçe önem kazanıyor. Bu konuyla ilgili çalışmalar yapan Türkiye İş Bankası İştiraki Bayındır İçerenköy Hastanesi ´Yaşlı Dostu Hastane Çalıştayı ´ düzenledi. Çalıştaya davet üzerine ´Yaşayan ve Yaşatan Hastane´ ilkesiyle hareket eden İnegöl Devlet Hastanesi de katıldı.

Çalıştaya katılan İnegöl Devlet Hastanesi CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen ve beraberindeki heyet, tecrübelerini paylaşarak projelerini sundu.

Konuyla alakalı sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan İnegöl Devlet Hastanesi CEO´su Dr. Hayrettin Göçmen, "İnegöl Devlet Hastanesi, her türlü kısıtlı imkanlara rağmen eldeki mevcut imkânları kullanarak en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Giderek yaşlanan nüfusumuz ile beraber artan yaşlı hastalarımıza hakkettikleri sağlık hizmetlerini sağlamayı ve bunu kalıcı ve ulusal efektif bir sağlık politikası haline getirmeyi amaçlayan ´Yaşlı Dostu Hastane´ konsept standartlarının belirlendiği Yaşlı Dostu Hastane Çalıştayı´na hastane olarak katılıp tecrübelerimizi paylaştık. Şükürler olsun ki standartlara uyan hastaneden, uluslararası düzeyde sağlık standartlarını belirleyen ve yol gösteren hastane haline geldik. Bu çalıştaya bizi davet eden ve görüşlerimizi önemseyen Bayındır İçerenköy Hastanesi yöneticilerine, Bezmialem Üniversitesi ve Yaşlı Dostu Kulübü´ne, Sağlıkta Önder Ülke Türkiye Platformu Gönüllüsü Melih Bulut hocama teşekkürlerimi sunuyorum. Çalıştaydaaldığmız kararların Türk sağlık sistemine ve özellikle bizlerden insani bir çerçevede hizmet bekleyen yaşlı hastalarımıza hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29