Tecrübeli Stoper Güvenspor´da

Tecrübeli Stoper Güvenspor´da

Süper Amatör Lig temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, tecrübeli stoper Ceylan Kahraman´ı renklerine bağladı.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig´de mücadele eden Mudanyaspor formasını terleten 30 yaşındaki stoper Ceylan Kahraman, yeni sezonda Karadeniz Güvenspor için mücadele edecek. İmza töreninde Karadeniz Güvensporyönetim kurulu üyeleri İdris Can ve Ragıp akaya hazır bulundular.

Ceylan Kahraman´ı takımda görmekten memnun olduklarını belirten Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi İdris Can, tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlandığı mücadele gücü yüksek bir takım kurmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

HEDEFİ OLAN BİR TAKIM

Karadeniz Güvenspor formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Ceylan Kahraman ise,?Karadeniz Güvensporiçin mücadele edecek olmak beni heyecanlandırıyor. Karadeniz Güvenspor camiasına katkı yapmaya geldim. Umarım bana güvenenleri mahcup etmem. Hedefi olan sahada mücadele eden iyi bir takım olacağımıza inanıyorum? dedi.

1988 doğumlu tecrübeli stoper Ceylan Kahraman, futbola Bursa Merinosspor´da başladı. Daha sonra transfer olduğu Boschspor formasını 6 sezon giydi. Sırasıyla Karacabeyspor, Kuşadası 1922 Spor, Bozdoğan Belediyespor, Yenişehir Belediyespor, Zaferspor, DuaçınarıÇınarspor, Nilüfer Erdemli A.Ş, 1326 Pınarbaşıspor, Roman Gençlikspor, İnegöl Gençlergücüspor, Hamitlerspor ve son olarak da Mudanyaspor formalarını giydi. 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22