Tecrübeli Stoper Yuvada Kaldı

Tecrübeli Stoper Yuvada Kaldı

Doğanspor iç transferde defansın tecrübeli isimlerinden olan Mehmet Gümüştekin ile yeniden anlaştı.

Doğanspor tesislerinde yapılan imza töreninde yönetim kurulu üyeleri İsmail Ünsal, Ali Matışlı, Sinan Çağlar ve Mesut Şaharkatılım gösterdi. 

FEDAKÂRLIĞI İÇİN TEŞEKKÜR

Tören esnasında konuşan Genel Kaptan İsmail Ünsal, ?Takımın önemli oyuncularından Mehmet Gümüştekin ile hiç zorlanmadan anlaştık. Kendisine yaptığı fedakârlık için teşekkür ederiz. Bizim ricamızı kırmayarak camiamızda yeniden yer aldı. Yeni sezonda takımın savunmasının idaresi Mehmet kardeşimizde olacaktır. Ayrıca Takım kaptanlarımızdan biri olacaktır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim? dedi.

OLMAZSA OLMAZLARIMIZDAN

Teknik direktör Ömer Bakay, ?Hem takım savunması hem de kolektif futbolda oyun kurucu stoper olarak çok istediğim bir oyuncu olan Mehmet´in takımda kalmasından dolayı çok mutluyum. Oyuncu olmazsa olmaz oyuncularımdan biriydi. Yeni sezonda takıma çok büyük katkısı olacağına olan inancım tamdır. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olsun? şeklinde konuştu.

BU YIL FUTBOLA YENİ BAŞLAMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM

Mehmet Gümüştekin, Doğanspor ile anlaşmaktan çok mutlu olduğunu belirterek; ?2 yıldır hizmet verdiğim kulübümde zaman zaman dış etkenlerden dolayı sorunlar olsada kendimin bu kulübün önemli bir parçası olduğunu hiç unutmadım. Camiadaki yöneticilerin ve hocamın beni çok istemeleri, anlaşmamızı çok kolaylaştırdı. Bu yıl kendimi futbola yeni başlamış gibi hissediyorum. Bu hisleri tecrübelerimle harmanlayıp futbol hayatımdaki en iyi sezonlarımdan birini geçireceğimi düşünüyorum. Bana inananlar için elimden gelenin fazlasını yapacağım? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07