www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tedavi gören çocuklara sürpriz

Tedavi gören çocuklara sürpriz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Devlet Hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek hediyeler verdiler.

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, eşi Nurşen Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban, Hastanede tedavi görenÇocukların odalarını tek tek gezerek ziyaret ettiler. Çocuklarla yakından ilgilenerek Hediyeler takdim edip, Bayramı buruk yaşayan çocukların yüzünü bir nebze olsun gülümsettiler.

Ziyaretin ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Çocuklarımıza çok geçmiş olsun. Bayramlarını burada geçiriyorlar ama yinede bayramlarını kutluyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramları farklı yerlerde eğlenerek geçirmelerini temenni ediyorum? dedi.

Kaymakam Şükrü Görücü ise, ?Türkiye cumhuriyetinin doğduğu bu gün, Atatürk bunu çocukların doğuşuna benzetmiş. Dünyada tek kutlanan çocuk bayramı, Bu kapsamda çocuklarımızı ziyaret ettik. Eşimiz bu projeyi hayata geçirdi. Bizde beraber ziyaret ettik? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00