www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TEDBİRLER ALINDI

TEDBİRLER ALINDI

Kaymakam Ali Akça, kar yağışının yeniden görülmesiyle beraber 30 köy yolunun kapandığını, 11 köyde de elektrik kesintileri yaşandığını belirterek UEDAŞ ve Büyükşehir tarafından gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.

Kaymakam Ali Akça, ilçemizde yaşanan yoğun kar yağışının yeniden görülmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu. Akça, olası durumlara karşı gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

CİDDİ ELEKTRİK KESİNTİMİZ YOK

Kar yağışı nedeniyle yapılan çalışmalardan bahseden Kaymakam Ali Akça, “İnegöl bu sene çok şükür bereketli bir kış yaşıyor. Özellikle yılbaşından itibaren başlayan kar yağışı kısa bir süre bizi terk etti fakat dün itibariyle yeniden başladı. Bu konuda Mezitler bölgesinde ciddi bir geçidimiz var. Orada Karayolları, bölge trafik ve jandarma ekipleri koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Dün öğleden sonra özellikle bu tırların kayarak yolu tıkama ihtimaline karşı tır şoförlerine uyarılarda bulunduk, araçlarını bloke ettik. Normal taksiler, otobüsler açık olan yolda gittiler. Mezitler bölgesini kapatmadık, tır şoförlerine de gerek Kızılay olarak, gerekse Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak kumanya dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Köylerimizle alakalı Büyükşehir ekipleri koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Jandarma ekipleri onları takip ediyor. Saat 11.00 itibariyle 30 köyümüz kardan dolayı kapalıydı. Çok şükür UEDAŞ tedbirlerini aldı, köylerle alakalı ciddi elektrik kesintimiz yok. 11.00 itibariyle 11 köyümüzde elektrik kesintisi vardı. O elektrik kesintilerine de UEDAŞ gerekli tedbirleri aldı. En kısa zamanda müdahale edecek. Kar ile ilgili durumumuz bu. İnşallah bahar ve yaz bereketli geçecek” dedi.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19