www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TEHLİKE ÖNLEMİYOR

TEHLİKE ÖNLEMİYOR

İnegöl´de sahipleri tarafından başıboş bırakılan atlar, trafiği ve halk sağlığını tehdit ederken, atların ilçeye yakın tarlalarda ki mahsullere de büyük zarar verdiği ortaya çıktı.

 

İnegöl´de sahipleri tarafından çevreye salıverilen atlar, ilçe halkının canına ve malına kast etmeye devam ederken, sahipsiz atların şimdide çevredeki tarlalara zarar verdiği ortaya cıktı.

Yenice Mahallesinde ikamet eden roman vatandaşların, sokaklarındaki boş arazide besledikleri atlar, mahalle sakinlerinin sağlığını tehdit ederken, Bursa- Ankara karayolu ve Alanyurt yolu üzerine bırakılan başıboş atlar ise süratle seyreden trafiği tehdit etmeye devam ediyor.

Başıboş bırakılan atların bir başka zararı ise, İnegöl´e yakın bölgede tarlalara dadanmaları ve mahsullere büyük zarar vermesi.

Perşembe pazarının hemen karşısındaki aydın tarlasına salınan atlar, vatandaşlın mahsulünü talan ederken fotoğraflanırken, atların mahsullere zarar verildiğini fark eden bazı vatandaşlar, durumu Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerine haber vermesine rağmen sonuç alınamadı.

Gazetemiz aracılığıyla konuyu yetkililere iletmek isteyen vatandaşlar, şayet gerekli önlemler alınmaz ise atları vurarak imha edeceklerini ifade ettiler.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25