www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TEHLİKELİ EĞLENCE

TEHLİKELİ EĞLENCE

İnegöl´de sıcaktan bunalan çocuklar serinlemek için süs havuzlarını tercih ediyorlar. Nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarının farkında olmayan çocuklar, adeta ölüme davetiye çıkarıyorlar.

Sıcaklıkların gitgide arttığı bu günlerde herkes serinlemek için farklı yöntemler ararken, bazı çocuklar ise tehlikeye aldırış etmeden süs havuzlarında serinlemeye çalışıyorlar.

ÇOCUKLARIN AKININA UĞRUYOR

Yakıcı güneşin ve sıcağın bunaltısından kurtulmak isteyen çocukların ilk tercihi, ilçemizde bulunan süs havuzları oldu. Bursa-Ankara Karayolu kenarında yapılan şehir parkında bulunan büyük süs havuzu ise çocuklar tarafından en çok tercih edilen bölge olarak görülüyor. Sıcaktan bunalan çocukların akınına uğrayan havuzda her gün onlarca çocuk yüzüyor.

UYARILARA ALDIRIŞ ETMİYORLAR

Nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarının farkında olmayan çocuklar neşeli tavırlar sergilerken içerisinde elektrikli aydınlatma ve fıskiye tesisatı bulunan havuz, çocuklar için büyük bir tehlike arz ediyor. Saatlerce havuzdan çıkmayan çocuklar ise sadece ?Bir şey olmaz´ demekle yetiniyor. Havuzda yüzen çocukları gören vatandaşların uyarılarına da aldırış etmeyen çocuklar, ?Başka nerede serinleyeceğiz´ diyerek bu tehlikeli oyunu sürdürüyor. Vatandaşlar yetkililerin bir tedbir almasını istiyor.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25