www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TEHLİKE UCUZ ATLATILDI

      TEHLİKE UCUZ ATLATILDI

Mahmudiye Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verilen endüstriyel atıklarından yükselen alevlerin arazi üzerinde bulunan istifli kereste ve kalaslara sıçraması sonucu büyük tehlike yaşandı. Tehlike yerinde ve zamanında müdahale sonucu

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 14.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Şencan Sokak ile Buram Sokak kesişiminde bulunan boş arazide meydana geldi. İddiaya göre, boş arazi üzerine atılan endüstriyel atıkların ve mobilya atıklarının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verilmesi sonucunda bölge bir anda alev topuna döndü. Yükselen alevlerin çöplerin yakınında bulunan kereste ve kalaslara sıçraması büyük tehlike teşkil etti. Yükselen dumanlar sonucunda olayı fark eden Emniyet ekipleri çevre esnaftan temin ettikleri su ve kürekler ile alevlere müdahale etmeye başladılar. Kereste ve kalaslara sıçrayan alevleri söndüren Emniyet ekipleri ve çevre esnaflar durumu 110'a bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yerinde ve zamanında müdahalesi sonucunda alevler kontrol altına alındı.

 ESNAFLAR ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yaşanan bu olayın ardından bölgede bulunan ve olaya tanıklık eden esnaflar hem yangını çıkaranlara, hem de bölgedeki çöp konteynırını kaldırtan yetkililere ateş püskürdüler. Yangının büyümesi ve tomrukları sararak tüm sokağa yayılması ihtimalinin düşünülmesi gerektiğini belirten esnaflar bu olayların sanayi genelinde sürekli olarak yaşandığını belirterek gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirttiler.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22