www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Tek başımıza iktidara geleceğiz

Tek başımıza iktidara geleceğiz

Kardak kahramanı olarak bilinen ve aynı zamanda İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi olan emekli SAT Komandosu Ali Türkşen,?Tek haneli rakamlarda ya da baraj geçme sorunu yaşayan bir İYİ Parti´yi değil, tek başına iktidara gelebilecek bir İYİ Parti´yi se

Kardak kahramanı olarak bilinen ve aynı zamanda İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi olan emekli SAT Komandosu Ali Türkşen, İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda İnegöl´e gelerek partililerle buluştu.

 

İlk önce İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilat binasında basın mensupları ile bir araya gelen Ali Türkşen, burada kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

 

İYİ PARTİ İKTİDARINI HIZLANDIRDILAR

Açıklanan erken seçimle ilgili konuşan İYİ Parti GİK Üyesi Ali Türkşen, ?İnegöl´de vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bugünün ileride de hep hatırlanacak bir durumu oluştu, erken seçim tarihi açıklandı. Bu tarihin bu kadar açıklanmasını İYİ Parti´nin ne kadar başarılı bir politika izlediğini, başarısını ve iktidarda da nasıl bir korku oluşturduğunun işareti olarak değerlendiriyoruz. Tarihi bu şekilde seçmeleri belki İYİ Parti´yi seçime sokmamak için yapılmış gibi gözükse bile İYİ Parti´nin bu seçimlere girmesinde herhangi bir engel yoktur. Erken seçim tarihini belirleyenlere, Sayın Genel Başkanımızın bir an önce Cumhurbaşkanı olmasına ve İYİ Parti iktidarına vesile oldukları için teşekkür ediyoruz. Seçime giremeyeceğimiz konusu sadece söylentiden ibarettir? dedi.

 

KADROLAŞMALARIMIZ TAMAMLANDI

Yeni bir parti olmalarına rağmen seçim öncesi kadrolaşmalarının tamamlandığını belirten Türkşen, ?Kadrolaşmamız tamamlandı. En fazla gezen kurucu üyelerden biriyim. Her gittiğim yerdepartidaşlarımızla görüşme imkânım oluyor. Hepsi son derece heyecanlılar ve titiz bir şekilde seçilmişler. Partimizi de iktidara taşıyacak olan onların enerjisidir. Başta İnegöl´deki partidaşlarımız olmak üzere tüm partidaşlarımıza teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEK BİR PARTİYİZ

Anketlerde gösterilen oyların gerçeği yansıtmadığını aktaran Türkşen, ?Algı operasyonu yürütülüyor. Bugünkü erken seçim tarihinin açıklanmasından önce de bunu dile getiriyordum, İYİ Parti´nin oyu yüzde 19,9 çıkarsa ben kendimi başarısız kabul edeceğim demiştim. Şimdi çok çok daha üstünü alabileceğimizi düşünüyorum. Hiç öyle tek haneli rakamlarda ya da baraj geçme sorunu yaşayan bir İYİ Parti´yi değil, tek başına iktidara gelebilecek bir İYİ Parti´yi seçim sonunda hep beraber göreceğiz? diye konuştu.

 

2. TURDA İTTİFAK KURULACAK

AK Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakına karşı bir ittifak oluşturup oluşturmadıklarının sorulması üzerine konuşan Türkşen, ?Şuanda resmi değil, ama prensipte anlaşılan konular var. Cumhurbaşkanlığı seçimi için 2. turda bir ittifak oluşabileceğinin prensibinde anlaşıldığı Genel Başkanımız seviyesinde ifade edildi. Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile 2. turda ittifak kurabileceğiz. İlk turda Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Genel Başkanımız olacak. 2. turda böyle bir ittifaka prensipte gidileceği konusunu dile getirdik.

 

CHP İTTİFAKINI ZAMAN GÖSTERİR

CHP ile bir ittifakın söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine konuşan Türkşen, ?Bazı olaylara gelişen duruma göre tedbir almanız gerekiyor. Şuan bizim önceliğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimleri, ardından da meclis seçimleri. Dolayısı ile nerede ne şekilde bir ittifak yapılacağı ve hangi konularda ortaklıkta bulunulacağı zaman içerisinde ortaya çıkacaktır. Şuanda hazırlıkları da var ama bu sohbette bunu dile getirmek çok sıhhatli olmayabilir? ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti GİK Üyesi Ali Türkşen, günün ikinci programında saat 19.30´da Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda parti üyeleri ve İnegöllülerle buluştu. Türkşen, düzenlenen konferansta ülke genelinde yaşanan siyasi ve sosyal konulara değindi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00