TEK YÜREK OLMALIYIZ

TEK YÜREK OLMALIYIZ

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Resul Cerhal, İstanbul´da gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirterek; ?Bu menfur saldırıda milletimizin daha fazla kenetlenmesinden, teröre karşı tek yürek olmasından başka bir sonuç

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları BaşkanıResul Cerhal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İstanbul´da yaşanan terör saldırısının ardından ilçemizin muhtelif noktalarında nöbet tutmakta olan Emniyet personellerini ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.

ÇOK ZOR BİR GÖREVİ ÜSTLENİYORLAR

Ziyaretler esnasında açıklama yapan Cerhal, ?Tüm Emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyorum, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarımıza Allah´tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.Böyle bir mesleğin icrasında elbette bazı zorlukları olmaktadır.Halkın güvenliğini sağlamak ve onları korumak kolay değil. Bu açıdan bakınca polis teşkilatımızın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini görmekteyiz. Bizlerde polisimize bu zorlu görevde yardımcı olunmasının gerektiğinin bilincinde olmalıyız.?

YERLE BİR OLACAKLAR

?Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları olarak 10 Aralık İstanbul terör saldırılarında şehit olan şehitlerimize Allah´tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Ülkemizi ve milletimizi yasa boğanlar milli birlik ve beraberlik karşısında yerle bir olacaklardır. Ne olursa olsun, hangi örgüt olursa olsun ülkemizin huzur, barış ve kardeşlik ortamını hedef alan alçak saldırıyı lanetliyoruz. Bu menfur saldırıda milletimizin daha fazla kenetlenmesinden, teröre karşı tek yürek olmasından başka bir sonuç vermeyecektir.Allah milletimizin yardımcısı olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22