Tek Amacım Sanat Müziğini En İyi Şekilde İcra Etmek

Tek Amacım Sanat Müziğini En İyi Şekilde İcra Etmek

Pop Star yarışmasında son 10 yarışmacı arasına kalan Ahmet Bora Narin, İnegöl’e gelerek yakınlarıyla hasret giderdi. Genç solist, tek amacının sanat müziğini en iyi şekilde icra etmek olduğunu söyledi. Bora, bu akşam Srat TV’de yeniden sahnede

Star TV’de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Serdar Ortaç ile Demet Akalın’ın yaptığı pop Star yarışmasında İnegöl’ü temsil eden genç solist Bora Narin, program hazırlıkları arasında 1 günlük izni değerlendirerek 4 hafta sonra İnegöl’ geldi. İnegöllülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bora, bu akşam yayınlanacak olan program öncesi destek istedi.

Bora Narin, yoğun program hazırlıkları arasında ancak bir günlük izinle İnegöl’e gelme fırsatı bulduğunu belirterek; “Bende bu fırsatı en rahat nefes alabildiğim yerde yani evimde İnegöl’de yapabilirim dedim. İnsanın özlendiği yerde, özledikleriyle birlikte olması kadar doğal ve güzel bir şey olamaz. Gönül isterdi ki zamanım biraz daha uzun olsun ve beni destekleyen desteklemeyen her İnegöllüye- Bursalıya tek tek teşekkür edebileyim. Lakin zamanım çok kısıtlıydı, bu yüzden Sevgili Belediye Başkanımız Alinur Aktaş beyefendiyle bile görüşemedim. Sizin aracılığınız ile tüm İnegöl halkına ve Sayın Alinur Aktaş beyefendiye desteklerinden dolayı şükranlarımı saygı ve sevgilerimi arz ediyorum” dedi.

Günlerinin sıkı bir disiplin içinde bazen gece yarılarına kadar süren çalışma temposuyla gayet itinalı ve yoğun geçtiğini ifade eden Bora Narin, “Lakin burada olmak böyle bir heyecanı sevenleriyle paylaşmak, insanda çok muhteşem duygular uyandırıyor. İnegöl’de olduğum bir kaç saatlik zaman diliminde hemşerilerimin sıcak ilgisiyle karşılandım. Zaman zaman aynı sıcak tepkileri İstanbul’da da görüyorum. İnsanın bu kadar seveninin olduğunu bilmesi gerçekten muhteşem bir şey beni destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii bu çalışmalarda Süheyla Yengi hocamızın Osman Tan Erkır ve ekibinin üzerimde büyük emeği var. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Tabi Sayın jüri üyeleri; Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Demet Akalın, Serdar Ortaç ve en büyük jürimiz halkımızın karşısına en iyi şekilde çıkmaya çalışıyoruz. Onların her yorumu ve notu bizim için çok kıymetlidir. Bu arada, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen aileme, İnegöl Müzik Derneği ve eğitimimi sürdürdüğüm Bursa Büyükşehir Belediyesi, konservatuarlarına, hocalarıma, meslektaşlarım olan bay ve bayan kuaförlerine ve özellikle ismini zikretmeden edemeyeceğim benden sevgisini ve desteğini hiç eksik etmeyen büyüğüm, ustam Mehmet Ali Denel’e sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

“Tek amacım bu desteklerle sanat müziğini en iyi şekilde icra edip kalıcı sançtılar arasında yer almak” diyen Narin, “Ayrıca memleketimi ve ülkemi en iyi şekilde temsil edebilmektir. Son olarak bu yarışma bir evredir, ben sizlerin desteği ve Allah’ın yardımıyla ipi göğüsleyen kişi olacağıma inanıyorum” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32