www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

TEK KAYBIMIZ PENDİK

TEK KAYBIMIZ PENDİK

İnegölspor’da üst üste alınan kötü sonuçlar moralleri bozsa da, Teknik Direktör İsmail Güldüren, lig göz önüne alındığında ikinci devre başından bu yana tek kayıplarının içeride kaybedilen Pendik maçı olduğunu söyledi.

 

2013-2014 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak alınan kötü sonuçlarla Play-Off’a kalmak için mücadele veren İnegölspor, devre arasında göreve gelen İsmail Güldüren ile yeniden ümitlendi. Ancak Güldüren’in sistemi de istenilen başarıyı yakalayamadı. Alınan kötü sonuçlar devam edince, Bordo Beyazlılar hedefin oldukça gerisinde kaldı.

 

GÜLDÜREN ROTAYI ÇİZDİ

İnegölspor, evinde Pendikspor karşısında kaybettiği puanları telafisi için gittiği Turgutlu deplasmanından da 3 puanı alamadı ve 1 puanla geri döndü. Camiada moraller tamamen bozuldu, ancak Teknik Direktör İsmail Güldüren Bordo Beyazlı takımın çıkışı için rotayı çizdi, önümüzdeki 3 maçı işaret etti. Hafta sonu Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek olan temsilcimiz bu maçın ardından Tarsus ve Çanakkale engellerini de geçip yeniden havayı yakalamak istiyor.

 

GAZİOSMANPAŞA’YA BİLENİYORLAR

İnegölspor, çıkışa geçmek için ilk adımı hafta sonu Gaziosmanpaşa maçıyla atacak. Bu maça sıkı bir şekilde hazırlanan Bordo Beyazlılarda futbolcuların hırsı ve kazanma arzuları da dikkat çekiyor.

 

3 MAÇI KAZANIP SIKINTIDAN KURTULACAĞIZ

Turgutluspor deplasmanından alınan 1 puanın iyi olduğunu, ancak Pendik maçının telafisini düşünerek o psikolojiyle maça çıktıkları için 1 puanın değerinin düştüğünü ifade eden İsmail Güldüren, “Deplasmanda aldığımız 1 puan. Bakıldığında Turgutlu bizim rakibimizdi. Ama bizim puan kaybına tahammülümüz olmadığı için aldığımız bu 1 puan bizim için çok değerli değil. Çünkü kendi sahamızda kaybettiğimiz Pendikspor maçının telafisini deplasmanda yapmamız gerekiyordu. Bizim şimdiye kadarki kaybımız sadece Pendikspor. Turgutlu’dan aldığımız sonuçta lige bakıldığında iyi. Ama Pendik maçını telafi etmek adına kazanmamız gerekiyordu. İnşallah bu hafta oynayacağımız Gaziosmanpaşa maçında galip gelip hafta içi Tarsus ve Çanakkale maçlarını deplasmanda kazandığımızda dış saha sıkıntısından kurtulacağımızı düşünüyoruz. Gaziosmanpaşa bizim için olmazsa olmaz. Hafta başından beri çok iyi çalışıyoruz. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

SAKATLARLA BAŞIMIZ DERTTE

Takımdaki sakat ve cezalı oyuncular hakkında da bilgi veren Güldüren, “Sakat ve cezalı oyuncu geldiğimiz günden beri hiç eksik olmadı. Kaptan Kemal’in, Gökhan Güleç’in ve Mustafa Vargel’in sakatlıkları devam ediyor. Eray da cezalı. Bakıldığında bunlar İnegölspor’un sezon başındaki planlamasında ilk 11 oyuncuları. Ne yazık ki bu oyunculardan yüzde 100 yararlanamıyoruz ikinci devre başından beri. İnşallah en yakın zamanda aramıza katılırlar ve bizimle beraber olurlar” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00