TEK YOL GALİBİYET

TEK YOL GALİBİYET

Geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında şok bir yenilgi alan İnegölspor, yarın saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumunda İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta 21. Hafta müsabakaları yarın oynanacak. İnegölspor, zorlu haftada ligin dibine demir atan ve çıkış yakalamak isteyen Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek.

 

Zorlu müsabakada Bordo-Beyazlı temsilcimiz saha ve taraftar avantajını kullanarak rakibinden 3 puanı koparmayı hedefliyor. Şuana kadar oynadığı 19 maçta 2 galibiyeti bulunan ve bu galibiyetlerin ikisini de deplasmanda alan Gaziosmanpaşa ise, çıkış yakalamak için İnegölspor’u evinde devirmeyi planlıyor. Havanın yağışlı olması beklenirken, zorlu hava şartlarının da maçı etkilemesi söz konusu.

HÜCUM HATTINDA DEĞİŞİKLİK

İnegölspor, Gaziosmanpaşa mesaisine 2 oyuncusundan yoksun çıkacak. hücum hattında İlhan Depe ve Raif kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler. Bu nedenle Teknik Direktör Mehmet Bulut’un sistemde değişikliğe gitmesi muhtemel. İnegölspor’un şuan en skorer oyuncusu Mümin’in ilk 11’de başlaması beklenirken, İnegölspor’a devre arası transfer olan Engin Memişler’in de Gaziosmanpaşa karşısında 11’de görev alması muhtemel.

Öte yandan, sakatlığı bulunan kaptan Mustafa Vargel’in de İstanbul ekibi karşısında forma giyip giyemeyeceği maç saati netlik kazanacak.

GAZİOSMANPAŞA MAÇINA MUĞLA BÖLGESİNDEN HAKEM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), müsabakaların hakemlerini de dün resmi internet sitesinde açıkladı. İnegölspor Gaziosmanpaşa müsabakasında Muğla bölgesinden Ali Şalk düdük çalacak. Şalk’ın yardımcılıklarını Tunahan Ertem ve Önder Mandaş yaparken, Tandoğan Uysal ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

2. LİG BEYAZ GRUP 21. HAFTA PROGRAMI

İnegölspor - Gaziosmanpaşa

Ofspor - İskenderun Demir Çelikspor

Yeni Malatyaspor - Balıkesirspor

Eyüpspor - Denizli Belediyespor

Anadolu Selçukluspor - Kızılcahamamspor A.Ş.

Bayrampaşa – Tokatspor

Kırklarelispor – Altay

Çamlıdere Şekerspor A.Ş. - Alanyaspor



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04