TEKNİK KADRO TAMAM

TEKNİK KADRO TAMAM

Bursa Süper Amatör Lig´de mücadele edecek olan İnegöl Yenicespor´da, Teknik Sorumlu Osman Kara´nın yardımcılığına ve alt yapı antrenörlüğüne daha öncede Yenicespor´da başarılı çalışmalarda bulunan Serkan Özdemir ve Abdullah Alkuş getirildi.

Düzenlenen imza töreninde Yenicespor Basın sözcüsü Ali Göztepe ve Başkan Yardımcısı Kani Kont hazır bulundu.

HEDEF BAL LİGİ

Geçtiğimiz sezon Yenicespor da futbol oynayan Serkan Özdemir, "Yabancı olmadığım Yenicespor gibi büyük bir camiada görev almaktan çok mutluyum. Teknik Sorumlumuz Osman Kara önderliğinde yenilenen kadromuzla çok çalışarak şampiyonluğun en güçlü adayı olmak istiyoruz. Hedefimiz kesinlikle şampiyon olarak BAL ligine çıkmaktır. Bunu da başaracak gücümüz, kuvvetimiz var" dedi.

KISA BİR ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜ

Abdullah Alkuş bir süre ara verdiği antrenörlüğe Yenicespor da görev alarak geri döndü. Alkuş yaptığı açıklamada, "Takımı geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme´de verdiği mücadelede yakından takip ettim. Yenicespor da başarı için gerekli altyapının olduğunu biliyorum. Antrenör arkadaşlarım ile kafa kafaya verip önce Bursa futboluna yeni yetenekler sunacağız. Ve ardından Yenicespor´u BAL ligine yükselteceğiz" şeklinde konuştu.

YENİ BİR ANLAYIŞLA YOLA ÇIKTIK

Atılan imzalar sonrasında açıklamalarda bulunan Ali Göztepe ise, "Bu yıl yeni bir yapılanmaya gittik. Bu süreçte ilk önce teknik heyeti belirledik. Yeni bir anlayışla yola çıktık. Bunun dışında geçen sezondaki futbolcularımız ile yeni futbolcularla görüşmelerimiz var. Bunları süreç içerisinde açıklayacağız" dedi.

ALTYAPIYA ÖNEM VERİLECEK

Göztepe bu yıl altyapıya önem vereceklerini belirterek ?Yeni sezonda tabii ki hedefimiz üst sıralar ama altyapıya da gerekli önem vereceğiz. Dışarında da oyuncular alacağız ama hedeflerimiz de bu noktada önemli" dedi.

 

HABER: Osman Gürbaş

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00