?TEKNOLOJİ İLMİN ÖNÜNE GEÇMESİN?

?TEKNOLOJİ İLMİN ÖNÜNE GEÇMESİN?

Teknolojiye ayırılan boş zamana dikkat çekmek isteyen Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, şehir meydanında kitap okuma eylemi gerçekleştirdiler.

Saadet Partisi Gençlik Kolları üyesi gençler teknolojiye ayırılan boş zamana dikkat çekmek için Sani Konukoğlu Camii önünde 10 kişilik bir ekiple kitap okuma eyleminde bulundular.

?TEKNOLOJİ İLMİMİZİN ÖNÜNE GEMESİN?

Eylem esnasında konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Resul Cerhal, ?Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları olarak teknolojiye ayrılan zamanın ilmimizin önüne geçmemesi için Sani Konukoğlu Camii önünde ?Teknoloji ilmimizin önüne geçmesin´ konulu eylemimizi 45 dakika boyunca kitap okuyarak gerçekleştirdik. Yaptığımız farkındalık çalışmamızın amacı günümüzde teknoloji ile kaybedilen zamana tepki göstererek gençlerimizin kitap okuma alışkanlıklarını kazanmaları ve teknoloji ile gelen sosyal medya ortamlarında harcadıkları zamanı ilmi faaliyetler için harcamalarını sağlamak adına bir araya gelerek tepki göstermiş bulunduk? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00