www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

TEKSİF´ten Başkan Taban´a Ziyaret

TEKSİF´ten Başkan Taban´a Ziyaret

Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayi İşçileri (TEKSİF) Sendikası İnegöl Şubesi yöneticileri, Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

Belediye Bakşanı Alper Taban, Türkiye Tekstil, Örme, Giyim ve Deri Sanayi İşçileri (TEKSİF) Sendikası İnegöl Şube Başkanı Selçuk Bozkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Bugün 11.00´da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İnegöl´e ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret sırasında açıklama yapan TEKSİF Sendikası Başkanı Selçuk Bozkaya, ?İnegöl´de Yaklaşık 4000 üyesi olan bir sendikayız. Belediye Başkanımız göreve geldiğinden şu zamana kadar yakından takip ediyoruz. Alper Beyin sürekli yenilikler içinde İnegöl adına ne yapabiliriz konusunda çalıştığını ve halkın fikirlerine, görüşlerine ortak olduğunu gördüm. Belediyenin WhatsApp hattı da çok güzel bir şey. İnegöl´de yaşayan herkes olumsuz gördükleri olayları buradan belediyeye iletebiliyor ve sonrasında anında çözüm bulunması güzel bir uygulama. Bugün Alper Bey´i TEKSİF Sendikası İnegöl Şubesi Yönetimi olarak ziyaret etmek istedik. Faydalı bir görüşme oldu. Bu vesileyle karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunduk. Her zaman her platformunda Alper Beyin yanında olacağımızı ifade etmek isterim? dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise TEKSİF Sendikasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; ?İnegöl´ümüzde 4000 civarında üyeye sahip TEKSİF sendikamızın yönetimini ağırlıyoruz. Öncelikle ziyaretlerinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Ayrıca Belediyemizin faaliyetlerini ve uygulamalarını yakından takip ettiklerini gördük. Ziyaret vesilesiyle şehrimiz hakkında da istişare etme fırsatı yakaladık? dedi.

Ziyarette TEKSİF Sendikası Başkanı Selçuk Bozkaya, Başkan Taban´a hediye takdiminde de bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29