Telafisi olmayan maç

Telafisi olmayan maç

2.Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren bordo beyazlılar, ligin en kritik maçlarından birini daha bugün sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacak.

Ligin bitimine 4 hafta kala en kritik maçlardan birine daha ev sahipliği yapacak olan İnegölspor, bugün saat 15: 00’da başlayacak karşılaşmada Şanlıurfaspor’u konuk edecek.

İlçe stadında oynanacak karşılaşmada Mustafa Aydın, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Cihad Buyurgan hakem üçlüsü görev alacak.

Ligde30 puanla 15’inci sırada yer alan İnegölspor, 31 Puana sahip Şanlıurfaspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Bordo beyazlılar galibiyet halinde rakibinin üzerine çıkacak, yenilgi halinde ise ateş hattının ortasında kalacak.

Telafisi olmayan maçlar oynayacağız

Tüm hazırlıkların galibiyet üzerine yapıldığı maça ilişkin açıklama yapan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, Ligin sonuna doğru makas aralığının daraldığını belirterek, “Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Tabi alttaki takımlarında zor maçları var. Biz daha avantajlıyız, daha yukarıdayız. Bundan önceki oynadığımız Hekimoğlu maçı, Sancaktepe maçı, Maraş galibiyeti, Erzincan beraberliği hepsi çok önemliydi. Puan ya da puanlarla iyi bir çıkışımız var. Bu maçta da puan yada puanlar yine çok önemli. Azami ölçüde az hata yapıp, maçtan galibiyetle çıkmak istiyoruz. Ufak tefek sakatlıkları olan arkadaşlar var. Oğuz’un bir sakatlığı var. Ufak tefek arızalarımız oluyor ama bu formayı giyen bütün arkadaşlar bizim için değerli.”

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68